16 september 2019

IBC Data Tour

Tickets €30,- (Incl. BTW)

Datum & tijd

Maandag 16 september 14:00-16:00

De IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, vindt dit jaar plaats van 13 t/m 17 september. 57.000 internationale bezoekers komen naar de RAI in Amsterdam om de nieuwste technologische ontwikkelingen te aanschouwen. Alle aspecten van de broadcast keten komen tijdens IBC aan bod. Traditiegetrouw organiseert Media Perspectives IBC tours over deze gigantische beursvloer.

Data is de nieuwe grondstof voor de media-industrie. Producenten, zenders, adverteerders en consumenten genereren data waarmee nieuwe toepassingen, artificial intelligence, specifieke content, gerichter bereik en een betere interactie gefaciliteerd kunnen worden. Wat is er op deze gigantische beurs te zien als het gaat om data?

Onder leiding van Erik van Heeswijk, CEO CleverLions, voert deze IBC Tour je langs de hoogtepunten van de IBC op gebied van data. Van big data analytics tot spraakmakende demo’s op het gebied van AI. Via koptelefoons voert Erik ons langs de interessantste stands en licht toe waarom data zo’n impact gaat hebben op de media-industrie.

Een impressie van de IBC Data Tour van 2017.

Over Erik van Heeswijk

Erik van Heeswijk is CEO CleverLions gespecialiseerd in het opzetten van omni channel media strategieën. Van Heeswijk is sinds 1998 prominent bij de ontwikkeling van content strategie betrokken, waaronder 5 jaar als Hoofdredacteur Digitaal van de VPRO. CleverLions is het bedrijf achter Smartocto, de slimme datatool die voor alle kanalen het optimale scenario voor elke verhaal berekent.

Aanmelden

De tour vindt plaats op maandag 16 september van 14.00-16.00 uur op de IBC. Meld je aan voor deze tour via de inschrijfknop (rechtsboven). Kosten voor deelname zijn 30,-. Het maximum aantal deelnemers voor de tour is 15 personen.

Let op: het is ook belangrijk dat je je als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Je kan je registreren voor de beurs via deze link. Kaarten voor de IBC beurs zijn 85 euro, maar er zijn verschillende promotiecodes voor gratis toegangspassen in omloop. Neem contact op met communicatie@mediaperspectives.nl voor de promotiecode.