7 mei 2009

InnoBizz

Datum & tijd

2009-05-07 11:00:00

Op 7 mei aanstaande wordt de Europese MKB week afgetrapt met InnoBizz, het evenement voor de creatieve en innovatieve ondernemer. Een dag om ideeën op te doen, nieuwe gezichtspunten te ontdekken en je te laten inspireren door workshop, pitches en tafelconversaties.

Deze dag staat in het teken van Innovatie en creativiteit! Innobizz biedt een podium aan, aan ondernemers met LEF. Het is aan de ondernemer zelf, om zoveel mogelijk uit deze dag te halen. Maak gebruik van de mogelijkheden die we tijdens deze dag bieden om medestanders te vinden voor jouw initiatief. Dit gebeurt door 3 minuten op het podium te pitchen en door jezelf te laten zien op de WALL OF FAME. Het is aan jou! Kijk ook naar je mede-ondernemers en laat je ook door hen inspireren!

InnoBizz maakt onderdeel uit van de 1st European SME Week. Deze vindt plaats van 7 mei t/m 14 mei in de Caballero Fabriek in Den Haag. Aanmelding voor InnoBizz is gratis, via de website van de European SME Week . Hier vind je ook het programma voor 7 mei.

De Caballero Fabriek organiseert de European SME Week, een week rond het thema ondernemerschap in de breedste zin. Gedurende de week zijn er zeven evenementen georganiseerd die op verschillende doelgroepen gericht zijn. Per evenement draait het om het basisthema creativiteit & innovatie. Meer informatie over het programma op de website .