15 mei 2013

Informatiemarkt Creatieve Industrie: samen regelingen gebruiken

Datum & tijd

2013-05-15 14:30:00

Nu de Nederlands overheid de creatieve industrie tot één van de topsectoren heeft benoemd, zijn diverse stimuleringsregelingen beschikbaar om deze sector te versterken. MKB-ondernemers kunnen met deze regelingen bijvoorbeeld makkelijker kennis inkopen en samenwerken. Zo hebben innovaties een grotere kans van slagen en kunnen bedrijven hun concurrentiepositie verbeteren.

Om inzicht te geven in de mogelijkheden organiseren Syntens en CLICKNL op 15 mei de informatiemarkt  

Creatieve Industrie: samen regelingen gebruiken

Deze middag voor MKB-ondernemers bestaat uit korte presentaties over regelingen, een marktplaats met kennistafels en het MKB-loket. Aan bod komen de MIT-regeling creatieve industrie die op 22 mei open gaat, Het Stimuleringfonds en mogelijkheden voor internationalisering. Deelnemende ondernemers komen te weten hoe  ze voor een regeling in aanmerking komen, ontdekken hoe ze de beste match vinden tussen hun kennisvraag en beschikbare wetenschappers en komen in contact met nieuwe samenwerkingspartners.

Deelname is kosteloos, na aanmelding.

Waar:   
Kamer van Koophandel Amsterdam
De Ruyterkade 5 in Amsterdam

Programma:      
13:00 uur – Inloop
13:30 – 15:30 uur 
Presentatie plenair, regelingen voor de Creatieve Industrie
15:30 – 17.00 uur
Marktplaats met MKB-loket, regelingen en kennistafels met hogescholen, universiteiten en TNO       

Voor meer informatie kunt u via het MKB-loket contact opnemen via telefoonnummer: 088- 444 0 453 of mail naar: mkbloket@clicknl.nl

Direct aanmelden kan via deze link.