23 februari 2015

FITC Amsterdam 2015

Tickets Vanaf €299,-

Datum & tijd

2015-02-23 08:00:00

Pakhuis de Zwijger

Tijdens de achtste editie van FITC Amsterdam zal het laaste en belangrijkste nieuws op het gebied van design, technology en 'cool shit' van over de hele wereld gedeeld worden. Aankomende februari kun je samen met anderen digitale-makers inspiratie opdoen tijdens presentaties van experts. FITC is de kruising tussen Creative Technologists, Designers, Developers en briljante denkers uit alle uithoeken van de industrie van over de hele wereld. Via iMMovator kan je bovendien profiteren van €50,- korting op de tickets!

Wat staat er op het programma:

  • 40+ sprekers van over de hele wereld, waaronder Jessica Walsh, Brendan Dawes en Brosmind
  • 2-daagse conferentie, 2 avond evenementen en een mogelijke workshop dag.
  • Meer dan 50 presentaties en panels.

Nieuwe Locatie

Dit jaar zal FITC AMsterdam plaats vinden in Pakhuis de Zwijger. Dit formalig warehuis is nu het culturele epischcentrum  van 'multi-arts' an licht naast het IJ.

aa

 

Waarom moet je langkomen?

FITC Amsterdam geeft je een kijkje in de toekomst over alles wat innovatief, technische en creatief is, om je te inspireren, informeren en uit te dagen om het beste uit je werk te halen. Ook is het een uistekende mogelijkheid om te netwerken met gelijk gestemden.

Wie moeten er langkomen?

DIGITAL CREATORS en TECHNOLOGISTS. Dit congres is voor designers, developers, digital artist of iedereen die iets wil creëren in een digitale omgeving.

Inschrijven met korting

IMMovator leden profiteren bovendien van een korting op de event tickets! GEbruik code "iMM" voor €50 korting op tickets. 

Meer informatie vind je op de site.