8 oktober 2020

DMW: MediaTalk – Virtual Live Events

Datum & tijd

Donderdag 8 oktober 12.00 - 12.45 uur

Dit is een online evenement 

We zijn live! https://www.dutchmediaweek.nl/live/studio/

Programma

NEP en MediaMonks hebben hun krachten gebundeld en een nieuw virtueel platform gelanceerd voor wereldwijde evenementen. Dit innovatieve platform helpt organisaties binnen en buiten de eventbranche in hun transitie van traditionele evenementen naar virtuele of hybride events. Urgent in coronatijden, maar uiteraard ook daarna. Storytelling en hoogwaardige live eventproductie worden ingezet om een echte interactieve bezoekerservaring te creëren, die meer is dan een online meetingroom met videofeeds en chat.

Mir Wermuth zit aan tafel met:

  • Ralf van Vegten – Managing Director bij NEP
  • Remco Vroom – Hoofd Platform Solutions bij MediaMonks

Aan de hand van een aantal voorbeelden van hun eventplatform, waaronder de virtuele conferentie van ASML met 16.000 developers uit 38 landen, bespreken zij welke ‘drivers of succes’ van fysieke events vertaald zijn naar online versies, en hoe virtuele ruimtes interactie kunnen uitlokken.

© NEP/ASML

Praktische informatie

De MediaTalk zal plaatsvinden op donderdag 8 oktober van 12.00 – 12.45 uur en is te volgen via een gratis livestream. Wil je erbij zijn? Registreer je dan snel! Een dag voor het event ontvang je de link naar de livestream per mail.

Heb jij een vraag voor een van de sprekers? Er is een chatfunctie tijdens de livestream, dus je kan ter plekke je vraag stellen! Of stuur hem nu vast in via communicatie@mediaperspectives.nl

Schrijf je snel in, we zien je graag op 8 oktober!

Over Mir Wermuth

Mir werkt als freelance programmamanager voor verschillende organisaties in Nederlandse creatieve industrie. Binnen Media Perspectives houdt zij zich bezig met programma’s rondom talentontwikkeling en internationale business.

Sinds 2019 is ze ook secretaris van de Topsector Creatieve Industrie. De afgelopen jaren leidde ze het Dutch Media Innovators-programma in de VS en deed ze de programmering van New Dutch Wave op SXSW17. Als bestuurslid was ze o.a. betrokken bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en nu bij Investico, het platform voor onderzoeksjournalistiek. Daarnaast treedt ze vaak op als moderator op bij conferenties zoals Eurosonic Noorderslag.