26 februari 2017

Mobile World Congress Barcelona

Tickets €799,-

Datum & tijd

2017-02-26 08:00:00

Av. Joan Carles I, 64 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Het Mobile World Congress (MWC) vindt jaarlijks plaats in Barcelona, dit jaar van 27 februari tot 2 maart 2017. MWC is de grootste zakelijke vakbeurs ter wereld op het gebied van de mobiele industrie. Kortom, iedereen die actief is in deze business zal er voldoende nieuwe trends en netwerk mogelijkheden ontdekken om de trip naar Barcelona de moeite waard  te vinden. Op MWC zijn meer dan 2,200 exposanten aanwezig die hun nieuwste technologie en meest innovatieve mobiele diensten en producten presenteren. 

Alleen al uit Canada zijn er meer dan 80 bedrijven aanwezig die hun services en producten exposeren en presenteren. Medewerkers van de handelsafdeling van de Canadese Ambassade in Den Haag ontvangen dagelijks verzoeken van Nederlandse bezoekers/exposanten/bedrijven die geïnteresseerd zijn in deze Canadese bedrijven. Tijdens het MWC staat Canada met een groot nationaal landpaviljoen in Hal 7. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een korte B2B meeting van 30 minuten met één van deze Canadese bedrijven, stuur dan een bericht met een korte beschrijving van jouw activiteitten, de reden van de meeting en je beschikbaarheid op 27, 28 februari of op 1 maart naar melanie.termeulen@international.gc.ca, zodat een afspraak kan worden ingepland. Het is ook mogelijk om de netwerkreceptie op 28 februari bij te wonen. 

Mocht je wel in Barcelona zijn, maar geen MWC conferentie toegangspas hebben, dan kan er ook een afspraak met één van de bedrijven op een andere locatie worden gemaakt buiten het MWC. Dit kan dagelijks tussen 19:30 – 21:00 op een centrale locatie in Barcelona.   

Je kunt je verzoek indienen bij: melanie.termeulen@international.gc.ca

Meer informatie over het MWC vind je hier.