7 juni 2017

INCT. Live

Tickets T/M 20 maart €150,- Daarna €175,-

Datum & tijd

2017-06-07 10:00:00

Theater De Omval in Diemen

inct.live: interactief en vernieuwend

7 juni 2017: inct.live. Een interactief, modern en informeel event, georganiseerd door INCT voor mediamensen. 

inct.live bestaat dit jaar uit twee delen: de live interviews en Give & Get @ inct.live.  Hiernaast kun je meer lezen over de beide onderdelen. Op inct.live staat de dynamiek van de uitgeefbranche centraal. 
INCT gaat je ook niet meer een hele dag van uw bureau weghalen: het begint om 12.00 uur met een inlooplunch en tussen 13.00- 17.00 vindt het hele programma plaats. Na 17.00 uur is er ruim gelegenheid om tijdens een borrel na te praten en onderling verder kennis te maken.

De gastheer is net als bij de voorgaande edities: Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor interviewt opmerkelijke gasten.
Een interview brengt meer aan het licht dan een vooraf bedachte lezing. Ronnie Overgoor vraagt gegarandeerd dóór. Er is ook meer ruimte voor jou als bezoeker om mee te doen. Aan het eind kun je jouw vragen aan de gast stellen.

Samen denken en samen innoveren

Op inct.live worden professionals samengebracht: het vak wordt er beter en sterker van als we samenwerken en samen denken.

Een aantal sprekers zal kort hun vernieuwende idee, bedrijf, oplossing, concept of proces voorstellen en daarna met jou als bezoeker in gesprek gaan. Daarbij zullen zij een aantal concrete vragen hebben, bijvoorbeeld op welke manier zij het beste verder kunnen gaan om tot een werkend product of aansprekende dienst te komen. Als bezoeker kun je vragen stellen, oplossingen voorstellen, ervaringen delen of naar mogelijkheden tot samenwerking zoeken.

Ook bij de samenstelling van de longlist voor deze presentaties kun je een bijdrage leveren: ken jij een nieuw bedrijf, een enthousiaste leverancier of een inventieve collega? Of ben je zelf betrokken bij een innovatietraject en kun je wel wat ‘wisdom of the Inct-zaal’ gebruiken?
Mail dan met INCT!

DE INTERVIEWGASTEN OP 7 JUNI 

Femmetje de Wind:
Voorheen zelfstandig bladenmaakster en uitgever, zij was onder meer de vrouw achter de magazines Jacky, JFK en Wendy maar ook de vrouw achter het succes van Verboden Vruchten van Heleen van Royen. Daarnaast schreef ze ook twee opmerkelijke boeken: Wat wil de man en Rivka. Sinds 1 februari 2017 is ze Head of Publishing bij Wayne Parker Kent, de online-publisher van Nederland. Tijd om een goed gesprek te hebben over magazines, uitgeven en natuurlijk online publishing.


Ward Wijndelts:  
Sinds kort is hij Hoofdredacteur van Vrij Nederland dat hij na de roerige tijden in goed vaarwater mag gaan brengen. Voorheen was  hij bij NRC Business Development Manager en stond hij aan de wieg van Mindshakes dat een nieuw, jong publiek naar kwaliteitsjournalistiek moest trekken. Kortom: voldoende aanleiding om met hem in gesprek te gaan.

 


Gert-Jan Lasterie:
Lasterie was tot voor kort 'praatjesmaker bij Coolblue', ofwel Verteller van de verhalen van Coolblue via sociale kanalen en PR. Sinds kort heeft hij echter de overstap gemaakt naar TMG. Daar is hij nu Director Business Development wat betekent dat hij verantwoordleijk is voor het ontwikkelen van nieuwe business- en verdienmodellen waarbij online publishing, data en e-commerce worden samengebracht om de bestaande en nieuwe activiteiten te laten groeien. Zowel over zijn tijd bij Coolblue als de nieuwe baan bij TMG zijn voldoende reden om nader kennis te maken met Gert-Jan Lasterie.

 

LUNCH & BORREL

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten op inct.live. 

Om 12:00 worden de gasten ontvangen met een lunch. Daarna volgt het programma van 13:00 - 17:00. Afsluitend is er de mogelijkheid om te netwerken met een hapje & drankje.

Meer informatie & Inschrijven voor het evenement op de website van de organisator.