26 augustus 2008

iMMovator ZomerCafé 26 augustus

Datum & tijd

2008-08-26 16:30:00

Het iMMovator Cross Media Café van dinsdag 26 augustus vond plaats van 15.30 tot 17.30, in Studio 4.

Monique van Dusseldorp en Peter Olsthoorn bespraken in een levendige talkshow de interactieve en crossmediale plannen van het nieuwe seizoen bespreken met de 'hoofden nieuwe media' van NOS, VARA, MTV en SBS. Het verslag is hier na te lezen . De audio opnames vindt u in het Mediacentrum . Lees hier wat anderen schreven over het zomercafe:

 

Sprekers

  • Roeland Stekelenburg, Hoofd Innovatie NOS. Meteen na het slot van de Olympische Spelen krijgt u als eerste inzicht in gebruik en succes van het grootste cross mediale project van de Publieke Omroep. Televisie, internet, radio, mobiel, via vele kanalen: de Olympische Spelen 2008 zijn door de NOS op spectaculaire manier verslagen.
  • Edwin Valent, Hoofd Nieuwe Media VARA. De VARA breidt sinds dit jaar in de hoogste versnelling haar mediamix uit. Valent vertelt meer over deze nieuwe koers en de daarbij behorende projecten.
  • Vivian Opsteegh, Hoofd Digitale Media MTV Networks. MTV heeft als grootste jongerenzender uitstekend inzicht in het veranderende mediagedrag van jongeren. Opsteegh brengt een bijzondere case met nieuwe mobiele toepassingen mee.
  • Jeroen Verbeek, Directeur Interactieve Media, SBS Broadcasting. SBS maakt een enorme verandering door met sterke cross mediale formats en innovatie op het gebied van distributie. Verbeek geeft inzicht in de laatste ontwikkelingen.
  • Nicolas Eglau, de nieuwe manager Business Development & Strategy van RTL. Eglau werkt sinds maart 2008 bij RTL Nederland. Daarvoor werkte hij bij RTL Group in Luxemburg waar hij verantwoordelijk was voor RTL activiteiten in Centraal- en Oost-Europa. Wat is hij van plan bij RTL?