23 april 2009

CCAA en Gemeente Hilversum organiseren Doe-het-niet-zelf dag

Datum & tijd

2009-04-23 15:00:00

Wat voor de één een rotklus is, is voor de ander een makkie. Daarom organiseert CCAA in samenwerking met Gemeente Hilversum weer een Doe-het-niet-zelf dag. Dit keer in Hilversum! Het idee: zelfstandig creatieven komen een halve dag bijeen om de handen uit de mouwen te steken en elkaar te helpen; ter plekke, voor nop. Neem uw laptop mee en schuif aan!

Kruisbestuiving
Creative Cities Amsterdam Area stimuleert en versterkt de creatieve industrie. Eén van de speerpunten daarbij is het bij elkaar brengen van creatieve ondernemers uit verschillende vakgebieden. Dit unieke ‘Doe-het-niet-zelf’ event, met vooraf online matching op de CCAA site en op de dag zelf een gepersonifieerde profielenmuur zorgt er voor dat creatieve ondernemers elkaar snel weten te vinden op de 'Doe-het -niet-zelf' dag. 

Welke klus wilt u laten doen? Waar wilt u iemand mee helpen? Ontwerp, website, drukwerk, fotografie, organisatie, programmeren, business tips, brainstormen, teksten, van alles. Bovendien zijn er experts die gratis advies geven op het gebied van bedrijfsvoering, copyright, belasting, etc.

Die dag werken we voor elkaar.
Ter plekke. Voor nop. Neem uw laptop mee en schuif aan.

Wanneer: Donderdag 23 april 2009, van 14:00 tot 17:30 uur, aansluitend een borrel met hap.
Hoe: Vul het webformulier in en kijk vanaf 6 april op de matchmaker-pagina met wie je het beste kunt samenwerken. De organisatie zal ook op de dag zelf samenwerk-suggesties doen.
Waar: Creatief Station Santbergen, Witte Kruislaan 55, 1217 AM Hilversum (tegenover Hilversum CS).

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Gemeente Hilversum.

Impressies
Kijk hier voor impressies van de vorige Doe-het-niet-zelf dag in november:
- Creatieve ondernemers klussen gratis
- Foto's