17 mei 2011

Media Future Café

Datum & tijd

2011-05-17 18:00:00

Aanstaande maandag is het zover, dan begint de Media Future Week! Het Media Future Café is een bijzonder programmaonderdeel van de Media Future Week, omdat professionals uit de crossmediasector meedoen met dit onderdeel. Het Media Future Café zal op dinsdag 17 mei van 17.00 tot 19.00 uur plaatsvinden en professionals kunnen zich nu aanmelden voor het Café.

Tijdens de Media Future Week komen de beste studenten, docenten en lectoren van vijf media & entertainment opleidingen en jonge professionals samen om zich te verdiepen in de toekomst van media. We kijken naar de grote media-ontwikkelingen van nu en dagen de deelnemers uit om na te denken wat deze ontwikkelingen betekenen voor de toekomst.

             

Aanmelden
Wij zijn op zoek naar innovatieve, open minded professionals die bereid zijn in gesprek te treden met de deelnemers van de Media Future Week. De deelnemers werken aan een futuristisch media product en zouden graag een aantal vragen aan u willen voorleggen. U zou ze enorm helpen met uw feedback, en daarnaast is voor u inspirerend te horen waar de toekomst heen gaat volgens deze young professionals. U kunt zich hieronder gratis inschrijven, wanneer u geen lid bent van het iMMovator netwerk kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Angelina van Vulpen. Tijdens het Media Future Café kunt u gebruik maken van het diner(buffet).