6 september 2012

IBC2012

Datum & tijd

2012-09-06 09:00:00

De IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, vindt dit jaar plaats van 6 t/m 11 september. 50.000 internationale bezoekers komen naar de RAI in Amsterdam om de nieuwste technologische ontwikkelingen te aanschouwen, te netwerken en nieuwe inzichten te verkrijgen. Van camera's tot editsets, alle aspecten van de broadcast keten komen tijdens IBC aan bod, op de beurs maar ook tijdens de conferentie. 

Conferentie
De IBC biedt bezoekers een conferentieprogramma met de meest invloedrijke sprekers uit de industrie. Boeiende keynotes, masterclasses, technische papers en posters, pannels, discussie en meer. Bioscopen, Connected TV, Social Media, Transmedia, Sport, The Cloud en workflow komen aan bod tijdens de drie streams in het programma: 'Advances in Technology', 'Content Creation and Innovation' en 'The Business of Broadcasting and Media'.

Lees hier meer over het conferentie programma op IBC.

 

Beurs
1300+ exposanten laten op IBC hun producten en diensten zien op het gebied van opname, bewerking en uitzenden van audiovisueel materiaal. 50.000 bezoekers uit 160 landen bezoeken de IBC beurs. Van de Sony's en BBC's van deze wereld tot de kleine innovatieve bedrijfjes, iedereen is aanwezig op de IBC beurs.

Lees hier meer over de IBC beurs.

 

Inschrijven
De IBC beurs is gratis toegankelijk als u zich voor 15 augustus inschrijft. Daarna kost een kaartje 60 euro. Daarnaast zijn er verschillende soorten passen te verkrijgen die u toegang geven tot de beurs, (delen van het) conferentieprogramma en award shows. Lees hier meer over de registratie voor IBC.

Best of IBC Tour
Het aanbod op deze beurs is overweldigend: met veertien hallen en meer dan 1300 stands is de IBC met recht dé Broadcast beurs van Europa. Om het u makkelijk te maken organiseert iMMovator maandag 11 september een ‘Best of IBC Tour’ waar we u rondleiden langs de hoogtepunten van de beurs. Schrijf u hier in voor deze tour.