10 september 2010

IBC matchmaking event 2010

Datum & tijd

2010-09-10 11:00:00

Van 9 t/m 14 september vindt de IBC plaats in de RAI in Amsterdam. Dutch Media Hub zal wederom aanwezig zijn met een stand. Enterprise Europe Network organiseert op 10 en 11 september bovendien internationale matchmaking sessies op de beursvloer. Schrijf online in en ontmoet internationale bedrijven die bij uw profiel passen.

De IBC laat met meer dan 1000 internationale exposanten de nieuwste producten en technologieën uit de media en entertainment industrie zien. De IBC is dé plek om de nieuwste innovaties te zien en te netwerken met collega’s. Het Enterprise Europe Netwerk (in Nederland vertegenwoordigd door AgenschapNL en Syntens) organiseert in Hall 5, stand C21 matchmaking sessies. Op deze manier kunnen internationale bedrijven elkaar ontmoeten en zaken doen. Enterprise Europe Netwerk biedt een overzicht van alle bedrijven die op de IBC te vinden zijn en biedt een plek om elkaar te ontmoeten.

Om deel te nemen aan deze matchmaking sessies dient u zich online (gratis) in te registreren. Eenmaal geregistreerd kunt u in de uitgebreide database op zoek naar interessante bedrijven die u wilt ontmoeten. Wanneer deze potentiële partner uw aanvraag goedkeurt, wordt er een meeting gepland via Enterprise Europe Network. De afspraak vindt plaats op de stand van Enterprise Europe Network, die geheel ingericht is voor de matchmaking. Een week voor het event ontvangt u een gepersonaliseerd schema met uw gemaakte afspraken.

Voor meer informatie, bezoek de website van het IBC matchmaking event 2010.