9 september 2011

IBC Matchmaking evenement

Datum & tijd

2011-09-09 10:30:00
Van 9 t/m 13 september vindt de IBC plaats in de RAI in Amsterdam. Dutch Media Hub zal wederom aanwezig zijn met een stand. Enterprise Europe Network organiseert bovendien een internationaal matchmaking evenement gericht op het samenbrengen van organisaties in de elektronische media en entertainment industrie. Schrijf online in en ontmoet internationale bedrijven die bij uw profiel passen.

De IBC laat met meer dan 1000 internationale exposanten de nieuwste producten en technologieën uit de media en entertainment industrie zien. De IBC is dé plek om de nieuwste innovaties te zien en te netwerken met collega’s. Het Enterprise Europe Netwerk (in Nederland vertegenwoordigd door AgenschapNL en Syntens) organiseert tijdens de IBC matchmaking sessies. Bedrijven, organisaties en onderzoeksinstellingen in de media en entertainment branche zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. U heeft de mogelijkheid om in een korte tijd uw internationale netwerk te vergroten en veel potentiële samenwerkings- en zakenpartners te ontmoeten. Het matchmaking event biedt u vele kansen om uw product/technologie aan te bieden, op zoek te gaan naar nieuwe technologie en inspiratie op te doen op één van de grootste beurzen op dit vakgebied.

Om deel te nemen aan deze matchmaking sessies dient u zich online (gratis) in te registreren. Eenmaal geregistreerd kunt u in de uitgebreide database op zoek naar interessante bedrijven die u wilt ontmoeten. Wanneer deze potentiële partner uw aanvraag goedkeurt, wordt er een meeting gepland via Enterprise Europe Network. De afspraak vindt plaats op de stand van Enterprise Europe Network, die geheel ingericht is voor de matchmaking. Een week voor het event ontvangt u een gepersonaliseerd schema met uw gemaakte afspraken.

Let op: registratie is mogelijk tot 1 augustus!

Voor meer informatie, bezoek de website van het IBC matchmaking event 2011.