10 oktober 2007

Holland Innovation 2007: veni, vidi, venture

Datum & tijd

2007-10-10 10:00:00

Op 10 oktober aanstaande wordt in de Jaarbeurs Utrecht voor de vierde keer in successie Holland Innovation georganiseerd. Dit jaarlijkse en landelijke evenement voor entrepreneurs en informal investors heeft als thema: ‘veni, vidi, venture’, kom, zie en onderneem.

Het valt niet mee om ondernemer te zijn en in je eentje de wereld te veroveren. Dus hoe doe je dat? Om te beginnen doe je dat niet alleen. Een ondernemer komt nergens zonder bondgenoten, zoals investeerders, partners, klanten en toeleveranciers. Maar hoe vind je die bondgenoten? Dat is gelukkig erg makkelijk, kom naar Holland Innovation! Ondernemers en investeerders met passie en ambitie vormen een gevarieerd en levendig netwerk. Eén keer per jaar komen ze allemaal bijeen met de bedoeling elkaar te inspireren, te motiveren, kennis te delen en contacten te leggen.

Programma
Het inhoudelijke programma bestaat uit workshops en plenaire sessies. Op de beursvloer staan 40 stands van participanten en 150 stands van ondernemers en uitvinders. Gedurende de dag is ruim tijd beschikbaar voor de ruim 20 workshops, pitches, 1 op 1 gesprekken met participanten en/of investeerders en uiteraard wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel. Ook zal er weer plaats zijn voor ‘de Leeuwenkuil’. Hier kunnen ondernemers ‘on stage’ hun plan pitchen en maken zo direct kans op een echte investering!

Holland Innovation heeft dit jaar twee versterkende, interessante componenten: De Nationale Uitvindersdag en de uitreiking van De Rabobank Herman Wijffels Innovatieprijs.

Organisatie
Ook dit jaar zijn de Gemeente en de Provincie Utrecht gastheer van Holland Innovation omdat het evenement de kracht en uitstraling van Utrecht goed weerspiegelt. De organisatie is in handen van NeBIB, NOVU en de Taskforce Innovatie Regio Utrecht.

Voor uitgebreide informatie en/of inschrijving kunt u terecht op www.hollandinnovation.nl