29 mei 2008

HOT SPOT #23:HADIMASSA 2.0

Datum & tijd

2008-05-29 14:00:00
Op donderdag 29 mei organiseert Hotspot een bijeenkomt in Beeld en Geluid met de naam HADIMASSA 2.0. Met een presentatie van crowdsourcers Wessel de Valk, Erwin Blom en Idse de Pree van The Crowds: Het Publiek onderschat?, presentaties van Tunnelvisie.tv Media Depot en de maandelijkse Donderdagmidagborrel.

Erwin Blom, Wessel de Valk en Idse de Pree bedachten voor 2008 een frisse start. Zij verlieten de omroep en begonnen mediabedrijf The Crowds. Zoals de naam al suggereert, staat bij de nieuwe onderneming het publiek centraal. "We kijken hoe we publiek - fans, leden of luisteraars - meer kunnen betrekken bij van alles. Dat betekent niet dat we op een Hyves-achtige manier te werk gaan." Wat het wel betekent, komt Wessel de Valk vanmiddag vertellen. In deze presentatie voorbeelden en uitleg over hoeveel kansen en mogelijkheden er liggen door gebruik te maken van kennis en passie van het publiek. Social media volgens de nieuwe media makers.

Daarnaast een presentatie van Tunnelvisie.tv. De makers van Tunnelvisie.tv bliezen onlangs leven in de bekende zingende tandarts De Aal. Een reallife soap rond dit One Carnavalshit Wonder is te volgen op Tunnelvisie.tv. Vervolgens een presentatie van Media Depot, een op het Media Park ontwikkelde techniek die de strijd aanbindt met videosite YouTube.

Tot slot kunnen deelnemers natuurlijk napraten op het zonovergoten terras van het Instituut voor Beeld en Geluid tijdens de maandelijkse DoMiBo.