27 oktober 2014

Growing Games op Games for Health!

Tickets Vanaf €375,-

Datum & tijd

2014-10-27 10:15:00

ProvincieHuis Utrecht

Growing Games neemt een bijzondere plek in tijdens de komende editie van Games for Health Europe op 27 en 28 oktober in het Utrechtse provinciehuis. Zij zijn aanwezig met onder andere een speciaal programma, de presentatie van een showcasewinnaar en presenteren een belangrijk manifest aan aanwezige politici. Games for Health Europe is het jaarlijks terugkerende congres waar zorgverleners, wetenschappers en gameontwikkelaars de laatste innovaties op het gebied van applied games met elkaar uitwisselen. Het vindt voor de vierde keer plaats.

Growing Games streeft naar een beter ontwikkelde serious gamesindustrie in Nederland en dat wordt uitgedragen op Games for Health Europe. Door diverse relevante onderwerpen aan te snijden probeert Growing Games zowel  gamebedrijven als zorginstanties bewust te maken van de ontwikkelingen binnen de serious gamesindustrie en te laten zien waar Nederland goed in is.

Meer over Games for Health Europe

Het provinciehuis in Utrecht is op 27 en 28 oktober 2014 dé plek waar internationale keynote speakers lezingen geven en toehoorders op nieuwe ideeën komen, ervaringen delen of leren wat games voor hen in de praktijk betekenen. Bovendien is het netwerken tussen de deelnemers tijdens de pauzes en na afloop van de dagen van groot belang voor kennisuitwisseling.

Bijna zestig sprekers van over de hele wereld geven in elf verschillende workshops hun visie op verschillende terreinen. Die terreinen betreffen onder meer cognitieve en curatieve processen, kindergeneeskunde, gedragsveranderingen en therapietrouw. Maar ook juridische, financiële en zakelijke onderwerpen met betrekking tot applied games komen aan de orde waaronder financiering en intellectueel eigendom.

Het speciale Growing Games-programma ziet er als volgt uit:

Schermafbeelding 2014-10-15 om 10.42.25.png

Voor het Growing Games-programma kun je ook hier terecht. Het gehele programma van Games for Health Europe vind je hier. Voor alle sprekers, hun bio’s en de onderwerpen waarover ze spreken, ga je naar de Games for Health website.

Tickets

Je kunt nog steeds kaarten kopen voor Games for Health Europe, maar let op: het gaat hard. Wees er dus snel bij en zorg dat je het speciale Growing Games-onderdeel niet mist.