1 november 2011

GNR8 organiseert Interact

Datum & tijd

2011-11-01 13:00:00

Op 1 november organiseert GNR8 in Haarlem het evenement Interact. Tijdens Interact delen alle huidige en alumni studenten van GNR8 de kennis die zij hebben opgedaan op het gebied van innovatie, communicatie en media tijdens hun stage/afstudeer of minor periode. GNR8 is een leerwerkbedrijf van de hogeschool INHolland. Studenten en alumni  zullen u in de vorm van workshop bijpraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom verschillende onderwerpen waar zij mee bezig zijn.


Interact wordt geopend met een presentatie van Nicolette Bakhuisen (Hogeschool INHolland). Hier zal zij haar bevindingen bespreken van haar onderzoek naar Social Media en kennis delen binnen INHolland. Vervolgens zullen de volgende workshops worden gegeven;

Programma:

  • Hoe maak je webtelevisie en hoe stimuleer je interactie?
  • De toegevoegde waarde van HTML5
  • Hoe lanceer ik mijn bedrijf/product?
  • Hoe run je een leerwerkbedrijf?

Daarnaast zal Syntens de workshop ‘Nieuwe verbindingen’ geven. Deze workshop zal gaan over de maatschappelijke ontwikkelingen en de veranderende behoeftes van de consument.

GNR8:
GNR8 (uitspreken als generate) is een leerwerkbedrijf van Hogeschool INHolland dat zich richt op innovatie en ondernemerschap in media en communicatie. Zij werken met een multidisciplinair team van studenten die, in de vorm van stage, minors en afstuderen, opdrachten uitvoeren voor bedrijven uit veelal de creatieve industrie.

Voor meer informatie of om u  in te schrijven kunt u hier terecht. Het programma vindt 1 november van 13 tot 17 uur plaats in Haarlem. Op 3 november is de vestiging van GNR8 in Amsterdam aan de beurt. De studenten en alumni van GNR8 Amsterdam schotelen u hetzelfde programma voor als GNR8 Haarlem, maar dan vanuit hun vestiging in Amsterdam.