18 november 2010

Game in the City 2010

Datum & tijd

2010-11-18 09:00:00

Op 18 en 19 november wordt voor de derde keer het congres Game in the City gehouden. Thema voor 2010 is r/evolutie.  Gaat het om baanbrekende vernieuwingen of om de juiste inbedding in bestaande behoeftes? De iPhone was aanleiding tot een revolutionaire kijk op mobiele telefoons en mobiele computers. Consumenten en creatieve bedrijven profiteerden hiervan met een evolutie van iTunes naar Appstore.

Game in the City wordt georganiseerd door Amersfoort Creatieve Stad, een initiatief om creatieve bedrijvigheid te stimuleren en promoten. IMMovator zal op 18 november een Cross Media Café op locatie organiseren tijdens het plenaire congres. Programma en informatie volgt later.

Game in the City 2010 laat op 18 november tijdens een plenair congres verrassingen zien bij mobiel, design en marketing. Daarbij gaat het niet alleen om luisteren maar kun je ook ervaren op de marktplaats. Ontdek de bouwstenen voor een nieuw bedrijfsmodel en vind een plek in de nieuwe interactieve wereld!

2010 is ook de derde editie van de Dutch Game Awards, de jaarlijkse prijzen voor de Nederlandse Game industrie. Op 18 november worden de prijzen uitgereikt tijdens de Awards Dinner georganiseerd in samen werking met het vakblad Control. De Dutch Game Awards hebben dit jaar een eigen site om alle aanmeldingen, nominees en winnaars onder de aandacht te brengen: www.dutchgameawards.nl

Op 19 november worden er masterclasses en hands-on workshops georganiseerd. Deze dag is gericht op studenten en professionals die in een informele sfeer kennis willen delen.

Meer informatie over Game in the City (en inschrijven) is te vinden op de website van dit event .