18 september 2017

EVENT: IBC Business in Media Tour

Datum & tijd

13.30-15.30

Van 14 t/m 19 september vindt de IBC plaats in de RAI Amsterdam. Op de grootste broadcast beurs van Europa vind je alle nieuwe technologie van opname tot uitzending. Traditiegetrouw organiseert iMMovator IBC tours over deze gigantische beursvloer. Dit jaar organiseert iMMovator thematische tours. Tijdens deze tour wordt je meegenomen langs de hoogtepunten van de beurs op het gebied van business. Disruptieve technologieën, startups en nieuwe business modellen komen hierbij aan bod. Schrijf je hier in voor deze tour.

Doe mee aan de Business in Media Tour waar je langs de stands met de meest innovatieve en spraakmakende producten en technologieën leidt. Josbert van Rooijen praat je bij over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC en die een grote impact hebben op de media industrie. Daarbij gaan we niet alleen langs de grote media concerns maar doen ook een aantal startups aan die spraakmakende producten laten zien.

Josbert van Rooijen

Josbert van Rooijen is VP Strategic Programs bij Ericsson Broadcast and Media Services en een doorgewinterde IBC bezoeker én standhouder. Voordat Josbert bij Ericsson aan de slag ging werkte hij jarenlang bij SBS als manager Broadcast & IT en daarvoor als cluster Head Technology.

Aanmelden

De tour vindt plaats op maandag 18 september van 13.30-15.30 uur op de IBC. Kosten voor deelname zijn €50,-. Het maximum aantal deelnemers voor de tour is 20 personen. Meld je hier aan. 

Let op: het is ook belangrijk dat je je als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Nog geen kaartje geregistreerd? Gebruik bij je inschrijving dan code 3895 van onze participant Ericsson om een gratis ticket te registreren. Aanmelden kan via de site van de IBC.