25 oktober 2012

Emerce eDay – Speciaal iMMovator tarief

Datum & tijd

2012-10-25 10:30:00
Het meest invloedrijke e-business event van het jaar is coming. Al acht jaar biedt eDay de onmisbare jaarlijkse blik in de toekomst van online media, business & marketing.  What’s next? Hoor alles over de innovaties in online, mobile en tech. Laat u inspireren door start ups en nieuwe initiatieven. Een dag over veranderingen en strategie. Met toonaangevende sprekers, marktpartijen en collega’s.

Thema 2012: Always on!
De verwachtingen zijn uitgekomen. De wereld is hyper-connected. Consumenten en bedrijven zijn voortdurend in contact. Van jong tot oud, 24 uur per dag, 7 dagen per week, en met een of meer mobiele devices. We hebben meer sociaal contact dan ooit en werken anders. Onze permanente bereikbaarheid en beschikbaarheid is een kans en uitdaging tegelijkertijd voor innovatieve ondernemers en bedrijven. Het onmisbare e-business event van het jaar komt er weer aan. Get ready.
 
IMMovator is partner van Emerce eDay, hierdoor kunnen we een speciale discount aanbieden van 50,- euro, registreer met code EDAY50MHAO op de Eday website.