15 september 2014

Best of IBC Ochtendtour

Datum & tijd

2014-09-15 08:00:00

RAI Amsterdam

Van 11-16 september 2014 vindt de IBC plaats in de RAI in Amsterdam. Het aanbod op deze beurs is overweldigend: met veertien hallen en meer dan 1300 stands is de IBC met recht dé Broadcast beurs van Europa. Om het je makkelijk te maken organiseert iMMovator maandag 15 september een ‘Best of IBC Tour’ waar we je rondleiden langs de hoogtepunten van de beurs.

Doe mee aan de iMMovator ‘Best of IBC tour’ en onder leiding van iMMovator's tourguide Frank Visser word je langs de stand met de meest innovatieve en spraakmakende technologieën gevoerd op deze immense beurs. Via koptelefoons word je bijgepraat over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC.

Het programma voor de tour wordt de komende weken samengesteld. Heb je suggesties voor te bezoeken stands? Mail ze naar Frank Visser.

Deze tour begint op maandagochtend om 10 uur vanaf de beursvloer en is om ongeveer 12 uur afgelopen. Er is ook een tour die 's middags om 13.30 uur begint, daarvoor kun je je hier inschrijven.

Aanmelden

IMMovatorleden kunnen zich via de inschrijfknop rechtsboven kosteloos aanmelden voor de rondleiding. Let op: het is ook belangrijk dat je je als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Je kunt je registreren voor de beurs via deze link.