15 juni 2007

Eindpresentatie TNO Wunderworks MKB Challenge

Datum & tijd

2007-06-15 15:00:00

In de week van 11-15 juni zal een team van TNO experts zich samen met het WunderWorks R&D team terugtrekken op het MediaPark in Hilversum en zich buigen over de vraag: Hoe kunnen veel mensen tegelijkertijd op één scherm samen werken en samen spelen? Vrijdag 15 juni worden de eindresultaten gepresenteerd in het Mediacentrum.

Gedurende deze week zal het team van TNO en WunderWorks zich buigen over de ergonomische en psychologische aspecten van groepsinteractie bij gebruik van WunderWare®. In het kader van de Challenge zal de exacte vraag pas op de ochtend van 11 juni aan het team bekend worden gemaakt.

WunderWare is een door WunderWorks ontwikkelde multi-user interactie software platform, dat het mogelijk maakt grote groepen personen tegelijkertijd in een software omgeving samen te laten werken of spelen. De genoemde aspecten worden al langer door WunderWorks onderzocht en beschreven in het MUSL®* principe, maar zullen nu ook door een speciaal hiervoor opgeleid team van TNO worden onderzocht. De vijf experts zullen zich vijf dagen lang vanuit verschillende disciplines over de vraagstelling buigen en dagelijks d.m.v. een weblog verslag aan de wereld uitbrengen. Op vrijdag 15 juni zullen de integrale resultaten bekend gemaakt worden tijdens een presentatie op het MediaPark.

Programma 15 juni:
14:00 Ontvangst en Welkom, Árpád Gerecsey, CEO WunderWorks
14:05: Introductie WunderWare, Mels Nieuwenhoven, CTO WunderWorks
14:20 Toelichting op de vraag aan MKB Challenge Team, Mels Nieuwenhoven
14:30 Toelichting op Challenge Week, Dr Alma Schaafstal, TNO
14:40 De Oplossing, MKB Challenge Team
15:15 Discussie
15:30 Borrel


Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: challenge@wunderworks.com .