4 november 2014

eHealth Convention

Tickets €395,-

Datum & tijd

2014-11-04 08:30:00

Pakhuis de Zwijger

Innovation in cure, care & technology

Wat zijn nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie, die de aanjagers zijn voor verhogen van kwaliteit van zorg en zorgefficiency (kostenbeheersing)? eHealth Convention is innovation in cure, care & technology. Emerce en Skipr verzorgen een interactieve congresdag met in totaal zo’n 25 sessies van interviews, pitches, presentaties, reviews van de belangrijkste buitenlandse e-health congressen, tafelgesprekken, debatten en een info-lounge met live demo’s van innovaties.

Er zal gesproken worden door onder anderen: Edith Schippers (Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) zij zal de conventie openen, Ruud Koolen (Skipr) over de nieuwste ontwikkelingen op e-Health gebied en Tim Laning (Grendel Games) over het werken met healthgames. 

Bekijk hier alvast alle sprekers.

e-Health Convention is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten

Het volledige programma vind u hier.