1 oktober 2009

ECP AV Workshops: Van opname tot uitzending, van Nipkow naar YouTube

Datum & tijd

2009-10-01 10:00:00

De veranderingen in de distributie van AV content volgen elkaar razend snel op. Binnen de media branche bestaat hierdoor een groeiende behoefte om over de techniek die dit mogelijk maakt extra kennis te vergaren. ECP organiseert voor de vierde keer een reeks AV Workshops om in deze behoefte te voorzien. De workshops worden gehouden op 1 en 2 oktober op de Hogeschool Utrecht.

Van opname tot uitzending, van Nipkow naar Youtube
Ook dit keer zullen er sprekers van toonaangevende bedrijven en instellingen het woord nemen waaronder o.a. ProAudioVideo, TNO, Video Link en Camalot . Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn point to point en satelliet verbindingen, mobiele video voor interne bedrijfscommunicatie, van digitale video naar digitale cinematografie, data compressie van audio, en meer. Beide dagen worden afgesloten met een discussie over TV 2.0.

European Communication Projects (ECP) wordt als facilitair bedrijf en distributeur van media content, dagelijks met deze veranderingen geconfronteerd. “Met de start van de reeks AV Workshops hebben wij geprobeerd in te spelen op de behoefte om meer kennis te delen over de techniek die op de achtergrond een steeds prominentere rol inneemt” zegt Mark Janssen, General Manager van ECP. “Dit wordt al weer onze vierde reeks AV Workshops: het bewijs dat de ‘workshopformule’ werkt,” voegt Mark Janssen toe.

Koffie, lunch contactmomenten
Voor de bezoekers is er continu koffie en thee en een uitgebreide lunch. Tevens is er gelegenheid om de sprekers individueel te spreken op de marktplaats.

Deelname na registratie is gratis! Inschrijven kan via http://workshops.ecpgroup.nl/ .  

Hier vindt je tevens de agenda en informatie over de locatie. Afmelden kan kosteloos tot twee dagen voor de workshops, door een mail te sturen naar workshops@ecpgroup.nl . Daarna zullen € 45,- excl. 19% BTW per opgegeven workshopdag in rekening worden gebracht.

Datum 1 en 2 oktober 2009
Tijd 09:00 - 17:30
Locatie Hogeschool Utrecht
Oudenoord 700 3513 EX Utrecht

Kijk hier voor meer informatie.