14 december 2017

MediaTalk – content creatie voor de jonge generatie

Datum & tijd

14 december 2017 om 18.30 tot 20.00 uur

14 december organiseert Hilversum Media Campus voor de derde keer een Media Talk. Een gratis toegankelijke discussie & inspiratie sessie met iedere maand een ander onderwerp. Deze keer is het thema: content creatie voor de nieuwe generatie. Ze zijn altijd online, willen niks missen, appen, swipen en bingewatchen. Hoe sluit je je content aan op de belevingswereld van jongeren? Hoe zet je social media in? Hoe ga je de interactie aan en hoe bereik je jongeren met video? We nodigen twee experts uit die je vertellen wat er belangrijk is bij jongerenmarketing.

We nodigen twee experts uit om je bij te praten over wat er belangrijk is bij jongerenmarketing. Hoe creëer je een groot bereik? Welke triggers zijn daarbij belangrijk? En hoe time je je berichten? Met onder meer:

  • Tim van der Wiel is mede oprichter van GoSpooky: het eerste mobiele social media bureau dat zich volledig richt op Snapchat en vertical video. GoSpooky maakt Snapchatcampagnes en -strategieën voor bedrijven en merken. Ze weten als geen ander hoe je dit op het eerste gezicht vluchtige medium op een effectieve manier inzet, hoe jongeren social media gebruiken en hoe je interactie vormgeeft
  • Laurence Janssen is  Native Advertising Expert bij RTL MCN. RTL MCN is een digitaal contenten creatorsnetwerk, dat invloedrijke videomakers en online sterren helpt met talent- en formatontwikkeling. Daarnaast worden ze geholpen met het uitbreiden of opbouwen van hun social-business op alle social media platformen. RTL MCN is inmiddels uitgegroeid tot het grootste premium Multi Channel Network van Nederland en bereikt dagelijks 4,3 miljoen fans. Laurence weet als de beste hoe je op natuurlijke manier een brug slaat tussen merken en online influentials en partnerships vormgeeft.

Locatie en tijd

De inspiratiesessie start om 18.30 uur en is rond 20.00 uur afgelopen. Locatie is de SWITCH, gelegen aan het Joop van den Endeplein op het Media Park. De SWITCH is de uit zwarte containers opgebouwde locatie met On/Off erop.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om deze inspiratiesessie te volgen? Meld je aan bij meeting@hilversummediacampus.nl om een plek te reserveren. Deelname is gratis, maar let op: er is beperkt plek en vol=vol!