2 september 2016

Drone Talk

Tickets € 49,-

Datum & tijd

2016-09-02 11:00:00

Beeld en Geluid, Media Park

In het kader van het driedaagse Dutch Drone Festival vindt op 2 september het eerste grote drone-congres van Nederland plaats, bedoeld voor (media)professionals en andere geïnteresseerden. Tijdens deze Drone Talk komen drone-experts en wetenschappers aan het woord over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van drones. Ook wordt ingegaan op de discussie rond drones met betrekking tot veiligheid en privacy.

Zo spreekt drone-onderzoeker Guido de Croon van de TU Delft over de maatschappelijke voordelen van drones, Jan-Floris Boer (Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum) over de regelgeving en Lars Sang Mo Boom (Formula FPV) over drone-races. Wiebe de Jager (oprichter van Dronewatch.nl) en Parcival Hofland (ROC-Light Register) gaan in op de verschillende drones en de certificering.

Na de sprekers volgt een discussie onder leiding van Frank du Mosch.

Wil je kans maken op een gratis ticket?

We mogen een aantal tickets gratis weggeven! Vul dit formulier in als je kans wil maken op 1 van de gratis tickets voor Drone Talk. Je hoort uiterlijk dinsdag of je de gelukkige winnaar bent van een gratis ticket. 

Het Dutch Drone Festival maakt deel uit van de Dutch Media Week en wordt mede mogelijk gemaakt door het Stadsfonds Hilversum en de gemeente Hilversum.
Meer informatie over het Dutch Drone Festival en inschrijven voor het congres: www.dutchdronefestival.nl