21 juni 2012

Donderdag 21 juni: MPJC 2012

Datum & tijd

2012-06-21 10:30:00

IMMovator, Beeld en Geluid en Media Academie organiseren op donderdag 21 juni voor de vijfde keer Mediapark Jaarcongres! Vanuit studio 21 op het Media Park word je in één dag bijgepraat over diverse nieuwe media ontwikkelingen. Met reclameman Rory Sutherland (Ogilvy & Mather), schrijver Alexander Bard en Gary Carter (FremantleMedia) over 'the socialization of television'. Het programma, bestaande uit internationale topsprekers, prikkelende video quotes en bijdragen van de Nederlandse mediatop is vanaf nu te vinden op de MPJC-website. IMMovatorleden kunnen zich inschrijven met korting!


Tijdens MPJC2012 komen de volgende onderdelen aan bod:

  • The socialization of television – een keynote speech van Gary Carter (FreemantleMedia)
  • Het tweede scherm – met Mark van de Crommert (Remotely.tv) en Alex Terpstra (Civolution)
  • Innovatie van media bedrijven – een interview met Henk Hagoort (NPO)
  • Connected TV – met Barbara Schouten (GfK) en Lara Ankersmit (NOS)
  • Datastromen – een keynote speech van schrijver Alexander Bard
  • Nieuwe televisie  – met Arno Otto (RTL) Dagan Cohen (Upload Cinema) en Bram de Wijs (Drummer Only Seven Left)
  • Uitgeven en omroepen – met Willemijn Maas (AVRO) en Jan-Willem Brüggenwirth (Radio538)
  • Talentvolle ondernemers  – een pitchsessie met vijf ambitieuze professionals
  • Life lessons of an ad man – keynote speech van Rory Sutherland (Ogilvy & Mather)

Inschrijven met korting

Schrijf je nu in via de website van MPJC! IMMovator leden kunnen bovendien profiteren van een korting! Schrijf je in met vipcode IMM059 en je betaalt geen €175,-, maar slechts €145,-!


Over MPJC

Het MPJC brengt de televisie, uitgevers, internet, reclame, ICT en telecom wereld samen en geeft inzicht in de stand van zaken in de mediawereld, gericht op innovatie en inspiratie. Het MPJC kijkt naar de actuele ontwikkelingen in Nederland, laat prominenten uit de industrie aan het woord, geeft innovatieve bedrijven de kans om hun diensten te presenteren en biedt door presentaties en demo’s ook een blik op de toekomst. Meer informatie wordt binnenkort gepubliceerd op www.mpjc.nl.

MPJC is jarig en trakteert!

#mpjc12 trakteert! Mediapark Jaarcongres bestaat 5 jaar en dat vieren we! Alle jarigen krijgen van ons een gebakje. Ben je tussen nu en 21 juni aanstaande jarig? Stuur je naam en het bezoekadres van je werk naar jarig@mpjc.nl en we bezorgen gratis een cupcake bij je op het werk! En hopelijk zien we jou