29 oktober 2020

Opleiding: 360 graden video maken

Datum & tijd

Donderdag 29 oktober & 5 november van 18:30 tot 21:30 uur

Om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken hebben we besloten deze opleiding uit te stellen tot het nieuwe jaar. We willen deze opleiding graag op locatie laten plaatsvinden. De verwachting is dat hij in Q1 van 2021 gaat plaatsvinden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar talent@mediaperspectives.nl dan nemen wij contact met je op zodra de nieuwe data zijn gepland.

Met Virtual Reality (VR) kun je iemand meenemen naar een andere plek. Dit om iemand te informeren, inspireren of vermaken. Er zijn tal van toepassingen mogelijk voor nieuwsverhalen, documentaires en live-evenementen, maar ook in de zorg en culturele sector heeft VR toegevoegde waarde.

In deze tweedaagse avondopleiding ga je aan de slag met het maken van een eigen 360º video. VR- en AR-expert Michel Verspagen ondersteunt je hierbij; van script tot het filmen en de distributie van je 360º video. Ook leer je over de nieuwste technologieën en technieken op het gebied van Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR).

Na de opleiding:

  • Weet je hoe je de basis legt voor een 360° video productie
  • Heb je zelf gefilmd met een 360° video camera
  • Heb je een basis begrip van de tools en technieken die gebruikt worden bij VR producties