19 juni 2008

Digikring Groot Amsterdam organiseert ‘Social networks’

Datum & tijd

2008-06-19 19:00:00

Logo DigikringDigikring Groot Amsterdam organiseert op 19 juni in Pakhuis de Zwijger een bijeenkomst met als onderwerp ‘Online Social Networks’. 2007 was het jaar van de opkomende "private" online netwerken. Wie kent ze niet: Hyves, Linkedin, Facebook, Myspace etc. Naast deze "private" social networks, zie je nu de opkomst van "corporate" social networks. Ook bedrijven ondersteunen op een "community"-achtige manier hun contacten.

Welke kant gaan de social networks op? Hoe verdiepen zij hun dienstverlening? Waar moeten bedrijven aan denken als ze zelf met een "corporate" social netwerk hun omgeving willen bedienen? Hoe wordt het een succes en hoe niet? Wat zijn de eerste ervaringen van een recent gelanceerd "corporate social network". Dit alles komt aan bod tijdens het evenement.

Programma:

18.00u Welkom met heerlijke broodjes en drankjes

19.00u Start programma met boeiende presentaties

1. Lode Broekman: zelfstandig adviseur . Lode bespreekt de meer algemene principes/mechanismen van social networks en de richting die ze opgaan. Hoor van Lode wat social networks voor uw organisatie gaan betekenen.
2. Carla Brinkman; Founder en owner: Moonfield bv. Hoe wordt een online corporate social network een onmisbare communicatietool? Carla bespreekt de succesfactoren, de valkuilen en de toekomstverwachting.
3. Pascal Spelier: directeur van Flametree ; het online zakelijk netwerk (‘powered by ABN AMRO'). Sinds de introductie van Flametree - een paar maanden geleden - hebben ruim duizend ondernemers zich aangemeld en zijn er ca. 500 communities ontstaan. Flametree kent drie peilers: contacten leggen en onderhouden, kennis delen en zaken doen.

20.30u Pauze

20.45u Break-out sessie
Ook deze avond is geen eenrichtingsverkeer. Geïnteresseerden kunnen op een hele actieve manier aan de slag met het thema.

21.30u Einde – Borrel

Het evenement is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden betalen 30 euro.