18 januari 2014

Debatlabb Greener Festivals 2030

Datum & tijd

2014-01-18 15:30:00

Ebbingekwartier Groningen

Op 18 januari is een speciaal gedeelte van de Eurosonic Noorderslag Conferentie gewijd aan innovatie rondom festivals. Double2, iMMovator en CLICKNL | Media & ICT presenteren samen: Debatlabb - een programma over innovatie en duurzaamheid in festivals. Jan Douwe Kroeske praat in een interview setting met gasten van over de hele wereld over groene festivals. Samen met visionairs, entrepreneurs en award winnende festival organisatoren discussiëren we over de vraag: Hoe zien festivals eruit in 2030?

Naast presentaties van experts, nodigen we bedrijven uit om hun innovaties op het gebied van groene festivals te showcasen. Aan bod komen onder andere water gebruik, energie verbruik, afvoer mogelijkheden en transport. Producten die de toekomst van festivals zullen veranderen worden vandaag geproduceerd door innovatieve bedrijven. Daarnaast geven duurzaamheid experts van groene festivals hun geheimen prijs. Hoe maken ze festivals groener? Hoe groen zullen ze in 2030 zijn? En het belangrijkste hoe zullen ze dit gaan bereiken?

Bezoek deze speciale editie van Debatlabb en ontdek de wijze waarop festivals groener en groener zullen worden door innovatieve projecten. Meer informatie over het programma rondom duurzaamheid en festivals en inschrijving is te vinden via de website van Eurosonic.