19 september 2018

UOA Inspiratie Event: Agile

Datum & tijd

19 september 2018 16.00-19.00

Sta jij open voor 30% prestatieverbetering? Het Inspiratie Event “AGILE” van UOA onthult hoe!

Hét evenement over agile vindt plaats op woensdag 19 september 2018 bij AFAS te Leusden. Na afloop is er mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Deelname is geheel kosteloos.

Programma:

  • 16.00 uur inloop en welkom
  • 16.30 uur start event door Björn Six (UOA)
  • 16.40 uur presentatie “Wat inspireert nu beter ondernemen!” door Herman Zondag (COO AFAS)
  • 17.10 uur presentatie “30% prestatieverbetering door de maximale inzet van agile medewerkers” door Marijn Tielemans en Jan Papenfuss (Hudson Nederland)
  • 18.00 uur netwerkborrel
  • 19:00 uur einde

Inschrijven

Het event is gratis en je kunt 3 andere personene gratis meenemen. Inschrijven kan door te mailen naar masterclass@uoa.nu met daar in je eigen gegevens en die van je gezelschap.

Over UOA

In Nederland is er veel aandacht voor sporttalent, echter nauwelijks voor ondernemerstalent. Stichting UOA is van mening dat dit net zoveel aandacht verdient! Meer dan de helft van de startende ondernemers stopt binnen 5 jaar. Veel andere ondernemingen groeien niet door. Sinds 2005 zet UOA zich als ideële stichting in voor een sterker MKB, met een betere benutting van het groeipotentieel. Dit doen ze door actuele programma’s te ontwikkelen, voor elke ondernemersfase apart, die bestaan uit workshops in groepsverband, coachgesprekken en netwerkbijeenkomsten. Meer info via www.uoa.nu