5 februari 2008

Cross Media Café ‘Van online naar ‘op TV”

Datum & tijd

2008-02-05 14:30:00

Op dinsdag 5 februari vond het eerste Cross Media Café van 2008 plaats. Het thema voor die dag was ‘Van online naar ‘op TV”. Hoe breiden succesvolle online concepten uit naar andere platforms? Welke populaire internet sites staan binnenkort in de televisie gids? Zijn online fans ook trouwe TV kijkers? Kan je een online concept eigenlijk wel goed naar het televisie scherm brengen?

Een overzicht van beschikbare verslagen, podcasts (audio en video) en andere downloads vind je in dit artikel.

• Op 5 februari bekijken we de Nederlandse ontwikkelingen aan de hand van de plannen en ervaringen met televisie van de internetters van het eerste uur: Hyves, Bright, Talentenbeurs en Flabber.
• Een bijzondere gesproken column zal worden uitgesproken door Francisco van Jole, bekend van radio, TV en internet.
• Het Cross Media Café wordt afgesloten met de feestelijke presentatie van het eerste iMMovator Jaarboek!

Heeft u zelf een internetproject dat naar televisie wil of gaat? Of een TV programma dat gebaseerd is op een internet concept of dienst? Monique van Dusseldorp, samensteller van de middag, hoort graag van u. Mail haar via events@immovator.nl

Programma

14.30u Inloop en koffie

15.00 Introductie, Monique van Dusseldorp, moderator

15.00-15.45 Korte presentaties van verschillende
concepten/samenwerkingen:

15.45 Gesproken column van Francisco van Jole

16.00-16.30u Koffie

16.30-17.15u Ronde tafel discussie met:
Oscar Kneppers, uitgever van tijdschrift en website Bright . Bright en VPRO ontwikkelden samen met DahlTV een nieuwe televisie serie: In de Ban van het Ding .
Yme Bosma, Manager Business Development & Partnerships Hyves . Met meer dan 4 miljoen leden is Hyves de grootste club van Nederland. Nu zijn er televisieplannen.
Bertrand Weegenaar is directeur van Flabber.tv. Flabber BV, uitgever van o.a. Flabber, en Endandit laat sinds kort uniek ‘snack video entertainment’ produceren voor Internet en mobiel.

Sandra Rake, Talentenbeurs. Voor1dagmodel.nl lag ten grondslag aan de communitie-site Talentenbeurs.nl en breidt in februari uit naar televisie met het BNN/101 programma “Fuck je ex!”

17.15u Borrel

 

Inschrijven
Schrijft u zich nu in voor het Cross Media Café over ‘Van online naar ‘op TV”. Voor aanmelding voor het Cross Media Café graag wel eerst inloggen!

 

Locatie
Let op! De locatie is Studio 31 in het Decorcentrum op het Mediapark in Hilversum (zie routebeschrijving en plattegrond). De ingang voor publiek is bij Studio 21 aan het einde van de Studio Boulevard. Dit betekent dat als u met de auto of met het openbaar vervoer bent, u vanaf de ingang Mediapark (Beeld en Geluid) richting het Mediacentrum/Decorcentrum/Studiocentrum loopt. U ziet dan recht voor u (in het blauw) Studio 21 staan. Daar gaat u naar binnen en volgt u de rode loper (zie bordjes van iMMovator) naar Studio 31.