14 januari 2012

Cross Media Café: Succes door Youtube

Datum & tijd

2012-01-14 14:00:00

Muziekvideos hebben een nieuwe rol in het Youtube tijdperk. Veelbekeken videos worden een bron van inkomsten, videodagboeken worden gebruikt om een binding met de fans op te bouwen. Hoe kun je zonder groot budget gebruik maken van de kracht van video? Op het Cross Media Café tijdens Noorderslag, mede mogelijk gemaakt door Hilversum Mediastad, werd een overzicht gegeven van succesvol, bijzonder of opmerkelijk gebruik van online video door bands in 2011. Erwin Blom (The Crowds), Lisa Kiesow (Universal Music) en Bram de Wijs (Only Seven Left) presenteerden bijzondere cases.

<a href="http://www.yubby.com/c/192688/" mce_href="http://www.yubby.com/c/192688/">You are watching channel Succes door YouTube</a>

In bovenstaande video van FaceCulture / Nu.nl lichten de sprekers van het Cross Media Café hun presentatie toe. Via de widget zijn ook de videoregistraties van Erwin Blom, Laura Kiesow en Bram de Wijs te bekijken.

Video’s:

Verslag

In de pers:

Programma

Voorzitter: Monique van Dusseldorp (iMMovator Cross Media Netwerk, NL)
Sprekers:

  • Erwin Blom (The Crowds, NL)
  • Laura Kiesow (Universal, NL)
  • Bram de Wijs (Only Seven Left, NL)

Meer informatie over het Eurosonic Noorderslag Festival, waar deze sessie onderdeel van uitmaakt, is te vinden op de website van ESN.

Dit Cross Media Café is mogelijk gemaakt door Hilversum Mediastad.