11 september 2012

3DNL organiseert 3D rondleiding IBC

Datum & tijd

2012-09-11 11:00:00

Van 6 t/m 11 september 2012 vindt de IBC plaats in de RAI in Amsterdam. Tijdens IBC worden veel nieuwe producten en technieken gepresenteerd. Maar wat is er nieuw op het gebied van 3D? Jasper Steenkamp van Tree-ON verzorgt op dinsdagochtend 11 september een rondleiding over de IBC voor het 3DNL netwerk. Hij zal op IBC alles bekijken wat met 3D te maken heeft en dat samenvatten in een anderhalf á twee uur durende rondleiding langs de hoogtepunten.

Het programma van de tour zal komende weken vorm krijgen. Heeft u suggesties voor stands die we moeten bezoeken? Stuur ze naar 3dnl@immovator.nl en we gaan ermee aan de slag!

Aanmelden
IMMovator leden kunnen zich kosteloos aanmelden voor de rondleiding. Wilt u zich aanmelden voor de tour? Stuur dan een e-mail met uw naam, organisatie en contactgegevens naar 3dnl@immovator.nl.

Let op: het is ook belangrijk dat u zich als bezoeker aanmeldt bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijgt u toegang tot de beurs! U kunt zich registreren voor de beurs via deze link.

We hopen u te mogen begroeten op 11 september! De Tour start om 10 uur op een nader te bepalen plaats vanaf de IBC. Op maandagmiddag organiseert iMMovator nog een tour over de IBC, die langs de hoogtepunten van de beurs voert.