22 juni 2011

Creative Xcellerator

Datum & tijd

2011-06-22 15:00:00

Woensdag 22 juni vindt in Utrecht Creative Xcellerator plaats. Creative Xcellerator is geen conferentie, seminar of congres. Het is meer een proeftuin, een creatieve parade met diverse workshops, sprekers en presentaties vóór en dóór creatief Utrecht. Creative Xcellerator wordt georganiseerd door de Hogeschool Utrecht (HU), de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) en de Taskforce Innovatie (TFI).

Er is van alles te doen. Van een inspirerende lezing over het combineren van passie met ondernemerschap van Martijn Arets tot een spoedcursus crowdfunding, 4x4 of business modelling. Van persuasive technology, nieuwe app's en interactieve projecties tot social media strategie en succesfactoren, én de lancering van de portal 'Gemaakt in Utrecht'. Stel uw eigen programma samen en laat u inspireren en verrassen.

Creative Xcellerator wordt afgesloten met NECXT, een interactief gesprek over ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap, innovatie en reativiteit. Hoe kunnen HU, HKU en TFI hier volgens u in de toekomst een bijdrage aan leveren? En waar liggen uw ambities, wensen en verwachtingen? 

Programma

14:00 uur Ontvangst

14:30 uur Start CX Parade met workshops, lezingen en presentaties

17:00 uur NECXT

17:30 uur Netwerkborrel

Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar de website.