21 september 2009

Creatief Utrecht versnelt

Datum & tijd

2009-09-21 15:00:00

Innovatief en creatief Utrecht wordt door Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU), Hogeschool Utrecht (HU) en de Taskforce Innovatie Regio Utrecht (TFI) uitgenodigd voor een inspirerende middag bij Seats2Meet in Utrecht. Tijdens deze middag presenteren ze de nieuwe projecten die innovatief en creatief Utrecht een impuls zullen geven: de projecten Xpert CMKB (HKU) en CELL (HU).

In het CELL programma zullen studenten, docenten, onderzoekers en bedrijven in projecten gaan samenwerken aan o.a. productinnovaties. Deze projecten moeten gaan resulteren in o.a. een aantal start-ups, succesvolle marktintroducties en duurzame partnerships tussen de HU en bedrijven en instellingen. Een aantal, verrassende, nieuwe werkvormen wordt daarbij ingezet en er worden inspirerende projectruimtes binnen en buiten de HU ingericht waar partijen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen samenwerken. Een van deze projectruimtes bevindt zich bij iMMovator op het Mediapark.

Tijdens deze middag worden niet alleen de projecten gepresenteerd, maar zijn er ook interactieve parallel sessies. Zoals de Creative Pressure Cooker (ervaar hoe je met een ontwerpende houding in sneltreinvaart tot verrassende ideeen kunt komen), The Art of Online Branding (ontdek welke vormen van online branding binnen handbereik liggen) en Pecha Kucha (maak kennis met creative ondernemers en laat je inspireren voor een mogelijke samenwerking).

Aanmelden voor deze middag kan via info@taskforceinnovatie.nl, voor 17 september.