13 oktober 2011

CMBO Café

Datum & tijd

2011-10-13 17:00:00

CMBO organiseert op donderdag 13 oktober 2011 weer hun maandelijkse café. Dit keer zal het gaan over thema web2print:  hoe het druk- en ontwerpproces verandert door internet.  Het café wordt georganiseerd in samenwerking met GOC en Scriptworx en zal het gehouden worden bij het GOC in Veenendaal.

 Deze CMBO cafés zijn bestemd voor een breed publiek en gratis toegankelijk. In deze maandelijkse cafés wordt er aangedacht geschonken aan allerlei actuele onderwerpen op het gebied van communicatiemedia.

Op 13 oktober is het precies een halfjaar geleden dat CMBO het congres W2P2011(web2print) organiseerde. Naar aanleiding van dat congres is er een website opgezet om de discussie rond web2print aan te jagen. Tijdens dit café zal er een balans gemaakt worden van de laatste ontwikkelingen die plaats hebben gevonden sinds het congres. Daarnaast zullen diverse leveranciers, deskundigen en gebruikers hun ervaringen komen bespreken. De discussie wordt aangezwengeld door een panel van deskundigen, waarin in ieder geval zullen plaatsnemen:

• Ed Bogaard - grafisch publicist
• Jan-Pieter Breugem - Consultant at Strategy Partners Netherlands 
• Hans Huijsing - consultant-trainer Prepress Premedia GOC

Daarnaast zal Rob Vlug van de Belastingdienst een interessante case presenteren waarin hij laat  zien hoe men bij de Belastingdienst  Web to Print wil inzetten.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CMBO.


Aanmelden kan door middel van een e-mail aan cafe@cmbo.nl, met als onderwerp ‘update w2p'.