7 oktober 2020

DMW: MediaTalk – Reimagine Football: the results

Tickets Gratis

Datum & tijd

Woensdag 7 oktober 16.00 – 16.45 uur

Dit is een online evenement

We zijn live! https://www.dutchmediaweek.nl/live/studio/

Programma

In deze MediaTalk blikken we terug op Reimagine Football: een internationale innovatie-challenge om oplossingen te vinden voor uitdagingen waarmee de voetbalgemeenschap te maken krijgt.

De eerste uitdaging is het voetbal helpen herstellen en groeien na de impact van de corona pandemie. Hoe kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat fans betrokken blijven bij clubs en hoe kunnen ze veilig een stadion bezoeken?

In totaal zijn er meer dan 300 innovatieve ideeën ingediend, afkomstig van bedrijven uit meer dan 30 landen.

Freek van ’t Ooster gaat in gesprek met:

  • Sander van Stiphout – Programmamanager Amsterdam Innovation Arena bij Johan Cruijff ArenA
  • Giel Kirkels – Captain Innovation & Knowledge Development bij KNVB

Ze bespreken een aantal van de gekozen winnaars om erachter te komen wat hen zo speciaal maakt.

Praktische informatie

De MediaTalk zal plaatsvinden op woensdag 7 oktober van 16.00 – 16.45 uur en is te volgen via een gratis livestream. Wil je erbij zijn? Registreer je dan snel! Een dag voor het event ontvang je de link naar de livestream per mail.

Heb jij een vraag voor een van de sprekers? Er is een chatfunctie tijdens de livestream, dus je kan ter plekke je vraag stellen! Of stuur hem nu vast in via communicatie@mediaperspectives.nl

Schrijf je snel in, we zien je graag op 7 oktober!

Freek van ‘t Ooster al 20 jaar betrokken bij innovatieprogramma’s in de mediasector. Sinds 2017 is hij programmamanager van het open innovatie programma Fieldlab Spectacular Arena eXperiences met Johan Cruijff ArenA, TNO, Media Perspectives en Hogeschool van Amsterdam. Het fieldlab draait om fanbeleving en fan engagement voor, tijdens, na grote (stadion)events, op locatie én op afstand.

Reimagine Football wordt georganiseerd door het Football Innovation Platform, bestaande uit toonaangevende Europese voetbalorganisaties, zoals UEFA, City Football Group, Johan Cruijff ArenA, Ajax en KNVB, met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).