7 oktober 2021

Take-X: Geef ruimte om te groeien

Datum & tijd

Donderdag 7 oktober van 14.00 - 16.30 uur

*Dit event is helaas geannuleerd. Je kunt je niet meer aanmelden*

Werk jij met creatieve stagiairs of starters? Vraag jij je weleens af hoe je hen het beste kan begeleiden? Het samenwerkingsverband Take-X heeft een handige gids geschreven, bedoeld voor het bedrijfsleven, vol tips van begeleiders, docenten en de jongeren zelf.

Tijdens het event op 7 oktober, presenteren we deze gids en laten we je zien en ondergaan, hoe het is om met creatieve studenten en starters te werken. Hoe werkt bijvoorbeeld het brein van deze jonge mensen? Op welke manier willen zij het liefste begeleid worden? En hoe kun je ervoor zorgen dat zij hun talenten optimaal benutten binnen een organisatie? YoungWorks geeft een interessante masterclass over Gen-Z en daarnaast horen we tijdens het Vragenvuur hoe studenten hier zelf over denken.

BNNVARA-presentator Tim Hofman, zal de middag hosten. De secretaris-generaal van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Marjan Hammersma, zal het eerste exemplaar van de gids in ontvangst nemen.

Het event is een fysieke bijeenkomst in Beeld en Geluid in Hilversum. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan snel in!

Programma

13.45 – 14.00 uur: Inloop en ontvangst

14.00 – 14.15 uur: Opening door Tim Hofman en Jeroen Ankersmit (Directievoorzitter MBO College Hilversum)

14.15 – 14.45 uur: Vraaggesprek met vertegenwoordigers van leerbedrijven Stage X24 en XR-Lab, en Associate degree opleiding Digitale Techniek & Media

14.45 – 15.45 uur: Masterclass door Rebecca Trouwee van Youngworks over Gen Z

15.45 – 16.00 uur: Pauze

16.00 – 16.15 uur: Vragenvuur Tim Hofman aan studenten van Stage X24, XR-lab en Ad-opleiding

16.15 – 16.30 uur: Officiële uitreiking eerste exemplaar gids aan Marjan Hammersma (secretaris-generaal van het Ministerie van OCW)

16.30 – 17.30 uur: Afsluitende netwerkborrel

Praktische informatie

  • Donderdag 7 oktober
  • 14.00 – 16.15 uur, inloop om 13.45 uur
  • Red Stage, Beeld & Geluid, Hilversum
  • Dit event zal plaatsvinden tijdens de Dutch Media Week, een mediafestival wat jaarlijks georganiseerd wordt in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum.

Covid maatregelen

Tijdens de Dutch Media Week wordt er in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, gewerkt met Testen voor Toegang. Op deze manier kunnen we gezellig bij elkaar komen, maar houden we corona buiten de deur. We willen je vragen om een coronatoegangsbewijs te tonen bij de entree.