7 oktober 2021

Take-X: Geef ruimte om te groeien

Datum & tijd

Donderdag 7 oktober van 14.00 - 16.30 uur

Wij organiseren een bijzonder evenement op donderdag 7 oktober: Take- X: Geef ruimte om te groeien. Het event staat in het teken van de publicatie van een praktische gids, samengesteld door het samenwerkingsverband Take-X over de kracht van creatieve mbo/Ad-studenten.

Aanleiding

Voor veel creatieve bedrijven is het werken met mbo- of Associate degree (Ad)-studenten nog onbekend terrein. Er is daarom een boek samengesteld waarin de ervaringen vanuit het Take-X programma staan beschreven. Take-X is een samenwerkingsverband tussen verschillende mediaopleidingen, mediabedrijven en gemeente Hilversum. Het heeft als doel het mediaonderwijs beter aan te laten sluiten op het werkveld en vervolgopleidingen, en nieuwe onderwijsvormen te introduceren.

Programma

Tijdens het event op 7 oktober, presenteren we dit boek en laten we je zien en ondergaan, hoe het is om met creatieve mbo/Ad-studenten te werken. Hoe werkt bijvoorbeeld het brein van deze jonge mensen? Op welke manier willen zij het liefste begeleid worden? En hoe kun je ervoor zorgen dat zij hun talenten optimaal benutten binnen een organisatie? Daarnaast horen ook we van de studenten zelf hoe zij erover denken en vertellen ze welke interessante projecten er zijn voortgekomen uit Take-X.

Het event wordt gehost door BNNVARA-presentator Tim Hofman. De secretaris-generaal van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Marjan Hammersma, zal het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen.

Invitation only

De uitnodigingen voor dit event zijn inmiddels verstuurd. Zou jij er toch graag bij willen zijn? Stuur dan een mail naar communicatie@mediaperspectives.nl dan kijken we naar de mogelijkheden!