8 oktober 2010

AV Netwerkbijeenkomst “Get International in AV” tijdens Playgrounds Festival

Datum & tijd

2010-10-08 10:00:00

Vrijdag 8 oktober organiseert de AV Makelaar Brabant de eerstvolgende AV Netwerkbijeenkomst "Get International in AV" tijdens het Playgrounds Festival (Tilburg). Dit festival is bedoeld voor innovatieve en creatieve digitale kunst. Tijdens dit twee dagen durende festival worden de laatste ontwikkelingen in technologie en creativiteit gepresenteerd.

Het Playgrounds Festival biedt u een inspirerende mix van vernieuwende films, documentaires, animaties, graphic design, artiesten en performances. De AV netwerkbijeenkomst die tijdens dit festival gehouden word is in de ochtend van vrijdag 8 oktober, van  9.00-12.30 uur in de NWE Vorst. Meer informatie is binnenkort te vinden op de website .

Maar ook het middagprogramma van Playgrounds Festival zelf mag er zijn. Er wordt hard gewerkt aan het programma van Playgrounds Festival. Het wordt een bijzondere ochtend met medewerking van o.a. Passion Pictures, Layar, Tim Smit (What's in the Box?) en vele anderen. Playgrounds zou Playgrounds niet zijn zonder het nodige visuele spektakel. Aan het middagprogramma wordt meegewerkt door Minivegas, Fons Schiedon/David O’Reilly (LadyGaga, U2 ea), Rex Crowle (Little Big Planet, PSP), e.a. En uiteraard worden de Playgrounds Awards uitgereikt.

Kijk voor meer informatie op de website van het Playgrounds Festival.