8 februari 2018

Amazing Arena: innovatie in de ArenA

Tickets Gratis

Datum & tijd

Donderdag 8 februari 2018, 16:30-19:15 uur

Amsterdam ArenA

iMMovator en Amsterdam Innovation Arena organiseren op donderdag 8 februari de derde editie van Powering The Future – The Network Sessions. Het thema is Amazing Arena. Tijdens deze Powering the Future-sessie zal bijzondere aandacht worden besteed aan innovatie op drie gebieden: energietransitie en -opslag, speelveld en stadionformaat showtools zoals verlichting.

Voorbeelden variëren van het gebruik van oude batterijen voor energieopslag, het installeren van sensoren om de pitch kwaliteit te meten, tot het installeren van de nieuwste verlichtingstechnologie voor televisiekijkers en het lokale publiek.

De Amsterdam Arena zal met partners delen hoe het werkt om de kerndiensten te innoveren. Hoe vernieuwt de ArenA? Deze interactieve talkshow geeft antwoorden en is relevant voor elke innovatiemanager of partner.

Aanmelden

Datum en tijd: donderdag 8 februari, 16.30 – 19.15 uur
Locatie: Amsterdam ArenA
Aanmelden is gratis!

De voertaal van dit evenement is Engels. Lees hier meer informatie over het programma en inschrijven.

 

EFRO

Dit event is mede gefinancierd vanuit de Toeslag voor Topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI’s) van het ministerie van Economische Zaken en een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) in het kader van het innovatieprogramma SA