3 juni 2021

MediaMatters – Gerard Kuipers (mediawethouder Hilversum)

Datum & tijd

Donderdag 3 juni van 16:00-17:00

In de radioshow van MediaMatters is donderdag 3 juni Gerard Kuipers te gast, wethouder Economie, Media en Cultuur in Hilversum. Hij is de enige ‘mediawethouder’ in Nederland en sinds ruim een jaar in functie als opvolger van Wimar Jaeger. Hoe is het eigenlijk om midden in een grote crisis als de Coronapandemie aan zo’n nieuwe klus te beginnen?

Bert Kok en Rick van Dijk praten met Gerard Kuipers natuurlijk ook over de plannen van de gemeente met het Media Park. Wat is er voor nodig om hier de ‘AI-hub’ van te maken die de wethouder voor ogen ziet? Is het alleen een kwestie van geld of komt er nog meer bij kijken? En wanneer moet die campus gestalte gaan krijgen? We willen ook weten hoe Kuipers aankijkt tegen de samenwerking in de mediasector.

Luister jij mee naar de MediaMatters-radioshow? Deze is iedere eerste donderdag van de maand te beluisteren tussen 16:00-17:00 uur op New Business Radio. De presentatoren zijn onze collega’s Bert Kok en Rick van Dijk. Zij gaan in gesprek met nieuwkomers en gevestigde namen in de mediasector.

Heb je tussen 16:00-17:00 geen tijd? De MediaMatters-radioshow is naderhand ook te beluisteren als podcast op Spotify, iTunes en Soundcloud.