12 oktober 2011

Almere Data Capital Network: workshop pitchen en professionele presentatie

Datum & tijd

2011-10-12 15:30:00

Die ene minuut, daar moet het in gebeuren. U gaat een onvergetelijke indruk maken door een perfecte aanpak van uw pitch. Een jury overtuigen… Een publiek… Ondernemers op een netwerkborrel… Nieuwe klanten… Bent u geïnteresseerd om een verrassende draai te geven aan uw pitch? Kom dan op 12 oktober ’s middags naar de Media Academie workshop ‘pitchen en professionele presentatie’ van het Almere Data Capital Network. U leert van elkaar… en krijgt alvast uw eerste applaus.Let op: de inschrijving is gesloten omdat de workshop vol zit!

De training wordt verzorgd door Machteld Kooij van de Media Academie. Zij traint al jaren de sterren, van BN’ers tot ondernemers en politici. Machteld Kooij leert u boeiend te presenteren. Daarbij krijgt u inzicht in de wetmatigheden van een presentatie op het gebied van:

  • Stem, adem, houding, oogcontact, spraak en formulering.
  • Non-verbale uitingen.

Gezien de grootte van de groep en de duur van de workshop hanteert Machteld een groepsgerichte benadering. Ze zal wel proberen iedereen aan bod te laten komen. De training is ontwikkeld door onze participant Media Academie

Almere Data Capital Network
Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van het Almere Data Capital Network (voorheen ICT & Media Netwerk Almere) dat iMMovator en Syntens de komende periode opzetten in opdracht van Almere. Almere heeft ICT & Media als een van de kansrijke groeisectoren gekozen en ambieert op dit gebied een voorbeeldrol als Data Capital van Nederland. Daarvoor is een ecosysteem nodig van grote ICT bedrijven en een innovatief en creatief MKB. Daartoe organiseert Almere Data Capital Network professionaliseringsworkshops voor het MKB. Meer informatie over het netwerk en de volgende bijeenkomsten wordt later bekend gemaakt op de iMMovator website.

Inschrijven
Wilt u uw bedrijfspitch optimaliseren? Gaat u binnenkort het podium op met een pitch, bijvoorbeeld tijdens een netwerkbijeenkomst? Aarzel niet en schrijf u in voor deze pitch training. Voor maximaal 20 deelnemers is plaats. Reageer dus snel! Wanneer u niet lid bent van het iMMovator netwerk kunt u zich aanmelden door een mail met uw gegevens te sturen naar Sabine Kalkman.

Datum: Woensdag 12 oktober
Tijd:14.30 (inloop 14 uur) - 18 uur
Locatie: Innovation Industries in WTC Alnovum, Almere (nabij Station Almere)

Let op: de inschrijving is gesloten omdat de workshop vol zit!