12 september 2011

IBC: Connected TV Tour

Datum & tijd

2011-09-12 12:00:00

De IBC staat voor de deur, en dit jaar is Connected TV een van de grote thema’s. Het aanbod is overweldigend! Wilt u in een paar uur even helemaal bijgepraat worden? Doe dan mee aan de ‘Connected TV’ tour die Peter Olsthoorn (Netkwesties) op maandag 12 september verzorgt.

Peter Olsthoorn schreef eerder voor iMMovator een hele reeks artikelen over Connected TV en modereerde de paneldiscussie over Connected TV op het Mediapark Jaarcongres. Hij zal op IBC alles bekijken wat met Connect TV te maken heeft en dat samenvatten in een anderhalf á twee uur durende rondleiding langs de hoogtepunten.

Na een korte introductie op de DMH stand gaat de tour over de beurs langs stand van onder andere UPC, AngryBites, Vivesta, ASTRA, Kaltura, Tivo, Samsung en Sony. 

Interesse?
IMMovatorleden kunnen zich hieronder kosteloos aanmelden voor de rondleiding. Er kunnen maximaal 20 deelnemers mee en vol=vol. Maandag 12 september verzamelen we om 11 uur bij de Dutch Media Hub stand (Hall 9, A20, RAI). Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een toegangsbewijs voor de IBC.

Heeft u nog geen kaart voor de beurs? Schrijf in via deze link, als gast van de Dutch Media Hub, met Exhibition Visitor Passcode 15853