22 september 2010

3D dagen in Cinemec, Ede

Datum & tijd

2010-09-22 01:00:00

Op 22 november beginnen de 3D Dagen in Cinemec in Ede met een plenair congresprogramma. Er komen verschillende onderwerpen aan bod: het productieproces, de feiten en cijfers, de do's and don'ts, 3D en films en de rol van televisie en sport.


Met onder meer bijdragen van:  
•Tom Morrod (Screen Digest);
•Alain Derobe (onder voorbehoud - Franse stereograaf en voorzitter van UP-3D association);
•San Fu Malta (producent eerste Nederlandse 3D speelfilm Amphibious);
•Wilco Wolfers (Managing Director A-Film en voorzitter van de Nederlandse Vereniging Filmdistributeurs);
•Josbert van Rooijen (Manager Broadcast & IT, SBS Broadcasting);
•Ivo Broekhuizen (A Million Dreams).

Op de tweede dag worden er op het Media Park in Hilversum diverse praktische workshops georganiseerd. Onderwerpen zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Ook heeft u deze dag de mogelijkheid om het nieuwe 3D LiveLab van 3DNL en Dutchview te bezoeken.


Inschrijven
U kunt zich nu al registreren voor het congresprogramma op 22 november! Deelname aan het congresprogramma kost €150,- (ex. BTW). Ga naar www.3ddagen.nl en reserveer vast een plek!

De inschrijving voor de workshops gaat later van start. U betaalt €25,- (ex. BTW) per workshop die u bezoekt. Als u zich al ingeschreven heeft voor het congres kunt u later eenvoudig workshops toevoegen aan uw inschrijving. Aarzel dus niet om u nu al in te schrijven voor de 3D Dagen!

De 3D Dagen zijn dé kans om u bij te laten praten over de laatste ontwikkelingen, bieden praktische informatie én zijn tegelijkertijd een unieke netwerk mogelijkheid. Mis het niet!