Informatieavond media programma
2 juli 2019

Informatieavond Talent Development Program juli

Geen tot weinig ervaring
Enige tot redelijke ervaring
Werkervaring speelt geen rol

Je hebt je diploma (MBO of hoger) op zak en wil dolgraag in de mediasector werken of daarin je next step zetten? Dan ben je niet de enige! Hoe zet je jezelf extra in de spotlight van gave mediabedrijven? Hoe zorg je ervoor dat je actuele praktijkkennis in huis hebt en weet wat er speelt in de industrie? En hoe bouw je een professioneel netwerk op in de media?

Doe mee aan ons Talent Development Program. Zo word jij dé allround mediaprofessional waar mediabedrijven op zitten te wachten!

Wat is het Talent Development Program?

Het Talent Development Program is dé kickstart van jouw carrière in de mediasector. Het is een negen maanden durend intensief programma. Talenten doen extra kennis en vaardigheden op waardoor ze sneller kunnen doorgroeien in hun media-loopbaan.
Je ontwikkelt professionele vaardigheden, werkt aan uitdagende opdrachten van mediabedrijven en bouwt aan je netwerk. Ook is er uiteraard aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Als jij wilt investeren in jezelf, doen wij daar nog een schepje bovenop.

Meer informatie

Meer weten over het Talent Development Program? Op deze pagina vind je al veel informatie, maar op 2 juli is er een informatieavond op het Media Park in Hilversum waar je alles te weten komt over het programma. We vertellen je meer over de verschillende manieren om mee te doen (open inschrijving of via een vacature), de aanmeldprocedure, het opleidingsprogramma en ervaringen van deelnemers tot nu toe. De informatieavond vindt plaats in de Switch (op elkaar gestapelde containers met verlichting on/off). De avond start om 18.30 uur en we sluiten rond 20.00 uur af. Geïnteresseerd om langs te komen en meer te weten te komen over het Talent Development Program? Schrijf je dan hier in voor de informatieavond!

 

Het Talent Development Program is voor iedereen met 0-5 jaar relevante werkervaring die graag in de media-industrie aan de slag wil gaan. Heb jij:

  • Een afgeronde MBO-, HBO- of WO-opleiding en ben je minder dan vijf jaar werkzaam;
  • Aantoonbare affiniteit met video, audio, digitale media en andere mediavormen;
  • Een zelfstandige werkhouding en teamspirit;
  • Een enthousiaste, gedreven persoonlijkheid en ben je flexibel en proactief ingesteld;
  • Een hoge mate van zelfreflectie
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Doe dan mee aan het Talent Development Program en kom naar deze informatieavond!

Programma:

  • 18.30-18.45 inloop
  • 18.45-19.00 presentatie TDP
  • 19.00-19.30 ruimte voor vragen
Caroline Dutry van Haeften
Caroline Dutry van Haeften

Caroline Dutry van Haeften is projectleider van het Talent Development Program. Ze coördineert de selectie van kandidaten, stelt het opleidingsprogramma samen en is het eerste aanspreekpunt voor kandidaten, opdrachtgevers en trainers.

 

Deelnemer TDP
1 mei 2019
Ik vond het interessant om meer te leren over algoritmes, hoe google analytics precies werkt en wat je hiermee kunt. Daarnaast vond ik de kennis over de rol van data en de manier waarop data en technologie de sector leiden enorm relevant. Dit heb ik niet meegekregen op mijn opleiding en ik zou dit ook niet zo snel meekrijgen zonder dat ik bekend zou zijn in de branche.
Deelnemer TDP
27 april 2019
De intervisie in het Talent Development Program kwam overeen met onze behoefte en vraag naar sturing als het gaat om je eigen kwaliteiten herkennen, jezelf onderscheiden en voor jezelf op komen op professioneel gebied. De intervisiecoach is erg inspirerend. Er werd voor iedereen tijd gemaakt wat ervoor zorgde dat we soms wat uitliepen, maar dan kwam ook echt iedereen aan bod. We gaven als groep ook feedback op elkaar.

Deelnemer TDP
19 april 2019
De introductie op media en marketing en de masterclass over auteursrechten en reclames vond ik ontzettend interessant. Daarnaast vond ik het interessant om te leren hoe contentmarketing nou precies werkt.
Deelnemer TDP
14 april 2019
De coachingsessies tijdens het Talent Development Program hebben veel inzicht gegeven in mijzelf, in waar ik naartoe wil op carrièregebied en in hoe ik dat kan gaan bereiken. Dit kwam omdat de coach zorgde voor genoeg ruimte om te delen waar je tegenaan liep, waarop feedback en sturing kwam. De coach was altijd erg open, liet jezelf de richting bepalen van het gesprek en bood altijd hulp aan.
Deelnemer TDP
10 april 2019
De podcast les vond ik erg leuk! Er was goede en inspirerende gastspreker aanwezig die met vernieuwende informatie kwam. Deze kennis mochten we direct toepassen aan het einde van de les!