Talent Development Program – werkgevers

Media Perspectives biedt met het Talent Development Program (TDP) een talent pool van high potentials. In een hoogstaand opleidingsprogramma worden jonge talenten klaargestoomd tot allround mediaprofessionals waar u op zit te wachten. Daarnaast biedt het TDP u diverse kansen om meer te doen met employer branding.

TDP'er op selectiedag

Wat is het Talent Development Program?

Het Talent Development Program is een negen maanden durend intensief programma, waarbij jonge talenten extra kennis en vaardigheden opdoen, waardoor ze sneller kunnen doorgroeien in hun media-loopbaan. Na een intensieve selectie krijgen de beste young professionals een plek aangeboden in het programma. Daar breiden zij hun inhoudelijke kennis en skills uit maar ligt bovendien grote nadruk op de ontwikkeling van hun professionele vaardigheden. In het TDP krijgen deelnemers in negen maanden 24 masterclasses, 15 workshops, 9 dagen design sprints, 3 bedrijfsbezoeken en 5x coaching/intervisie aangeboden.

“Het Talent Development Program biedt een mooie opleiding die je als (kleiner) bedrijf nooit kan bieden” – Robert van der Zwart, Directeur Quadia

Het programma biedt verdieping op business & marketing, technologie & innovatie, content & creatie en uiteraard 21st century skills. Het programma is een unieke kans voor deelnemers om zich te ontwikkelen tot allround mediaprofessionals en hun netwerk te vergroten.

Na het programma:

  • zijn de talenten breed inzetbaar binnen uw organisatie;
  • werken ze moeiteloos samen in multidisciplinaire teams;
  • zijn ze in staat te anticiperen op de transformaties die gaande zijn in onze industrie.

Hoe kunt u participeren?

Werkgevers kunnen op drie manieren participeren in het Talent Development Program:

  • U kunt zelf een jonge professional mee laten doen die al bij u werkt en waar u extra in wilt investeren.
  • Ten tweede is het mogelijk een traineeship aan te bieden in het TDP aan een jonge starter. U brengt in dat geval een vacature in tijdens het selectieproces waar Media Perspectives specifiek op gaat werven. Na de uitgebreide selectieprocedure volgt hij/zij net als alle andere deelnemers het opleidingsprogramma en doet daarnaast werkervaring op binnen uw bedrijf.

“Onze trainee is een zeer goede match, past goed in ons team en draait volledig mee in de werkzaamheden” – Hans van der Windt, manager Presentatie en Programmering bij Beeld en Geluid

Belangrijke data

Het Talent Development Program duurt van oktober 2019 t/m juni 2020. De deadline voor het aanleveren van vacatures voor traineeship is 19 juli. Op 23 augustus vindt vervolgens de selectiedag plaats. Als u bestaand personeel mee wilt laten doen aan het TDP, dan horen wij dit graag vóór 31 augustus.

Meer informatie?

Meer weten over het Talent Development Program en de diverse mogelijkheden deel te nemen? Download hier het informatiepakket. Wilt u dat we contact met u opnemen? Laat het ons weten via talent@mediaperspectives.nl