12 december 2013

Workshop: To the Next Level North America

Datum & tijd

2013-12-12 15:00:00

Ben je als ondernemer actief in Noord Amerika? Of heb je ambities om business te starten in de VS of Canada? Kom dan naar de workshop: Next Level North America op 12 december en deel met andere ondernemers je ervaringen en vraagstukken met betrekking tot internationalisering.

Focus van de bijeenkomst:

  •        Hoe zet je de juiste strategie op?
  •        Hoe creëer je jouw waarde propositie?
  •        Hoe vind je de juiste partners?
  •        Juridische zaken en contracten
  •        Matching (technologie/handel/via instanties)

De workshop is een ontmoeting om de dialoog te stimuleren tussen bedrijven die de ambitie hebben een volgende stap willen zetten in Noord-Amerika en bedrijven die deze stap al gezet hebben.  Tijdens deze sessie staat kennisdeling centraal, en kan er op een informele en losse wijze kennisgemaakt worden met een aantal vraagstukken die naar boven komen als je zaken wil doen in de VS.

Praktisch  
Locatie: REM eiland restaurant
                Haparandadam 45-2
Datum: 12 december, 2013

Tijd:      15.30 – 16.00 inloop

              16.00 – 18.00 programma, met aansluitende borrel

              19.00 – Optie om aansluitend te dineren (op eigen kosten)


Aanmelden 
Meld je aan door uiterlijk  1 december dit online formulier  in te vullen.
Het is mogelijk aansluitend te dineren bij REM eiland. Kosten hiervoor zijn op eigen rekening. Een 3 gangen diner voor €31,00 en een  4 gangen diner voor €37,00. Mocht je hiervoor willen reserveren, dan kan je dit ook in het formulier aangeven.

Mocht je vragen hebben over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Shari Klein: s.klein@amecboard.com of op +316 11 53 65 70


To the Next Level North America is een samenwerking tussen de Amsterdam Economic Board, iMMovator, CLICKNL | Media & ICT, Syntens en Hubstart.