16 juni 2011

Workshop: hoe financier ik mijn bedrijf of idee?

Datum & tijd

2011-06-16 14:00:00

Syntens organiseert op 16 juni de workshop ‘hoe financier ik mijn bedrijf of idee?’ in Haarlem. U ziet een gat in de markt, wilt een bedrijf starten, maar het ontbreekt u aan financiering. Of u wilt een nieuw project starten binnen uw bestaande bedrijf, maar hebt niet genoeg middelen om dit zelf op te zetten. Hoe financiert u het bedrijf of idee? Op 16 juni wordt er ingegaan op de vele financieringsmogelijkheden die er misschien zijn; van traditionele financiering bij de bank, tot het aantrekken van risicokapitaal, van friends and fools tot crowdfunding.

Programma
13.00 uur  Ontvangst met koffie en thee
13.30 uur  Opening door Syntens
13.35 uur  Micha Zwaaf , directeur IMX Capital: Wat zijn de mogelijkheden van financiering? Wanneer komt u waarvoor in aanmerking? Wat is belangrijk bij uw bedrijfsplan?
14.15 uur  Louise Verschuren, directeur Wuzzon, winnaar  Dragons Den; De perfecte pitch & een deal en dan? 
14.50 uur  Start workshops, ronde 1
15.25 uur  Pauze
16.00 uur  Start workshops, ronde 2
16.35 uur  Borrel
17.00 uur  Einde

De workshops
Workshop 1: Crowdfunding voor ondernemers: Door Arthur van de Graaf van Seeds Investment BV: een initiatief van Dialogues Incubator ABN AMRO Bank. Binnen Seeds wordt onderzoek gedaan naar alternatieve financieringsvormen voor het MKB.
Workshop 2: Financiering door een bank: door Marjolein Bos en Martin van der Velden, Team bedrijven Advies, Rabobank Haarlem en Omstreken. Wat vindt de bank belangrijk bij de beoordeling van een bedrijfsplan en hoe kan een goed plan u als startende ondernemer helpen om de kans op succes te vergroten?
Workshop 3: Money Meets Ideas: Door Marijn van Doorn van The Start-Up Network en Informal Investment Platform Money Meets Ideas. Hoe brengt dit platform ondernemers succesvol in contact met informal investors? De do’s en dont’s voor een succesvolle match met een investeerder.

U kunt zich gratis inschrijven voor de workshop van 16 juni op de website van Syntens.