26 april 2012

Workshop: bedenk uw nieuwe product in samenwerking

Datum & tijd

2012-04-26 16:00:00

Donderdag 26 april organiseert iMMovator met Syntens een workshop waarbij u als deelnemer gestimuleerd wordt een nieuw product (of dienst) te creëren samen met een collega-ondernemer. Laat uw collega’s u inspireren voor nieuwe innovaties wanneer kennis van markt en technologie wordt gebundeld.

LET OP!

Deze workshop is helaas geannuleerd. De workshop wordt nog wel aangeboden door Syntens. Data voor deze workshop zijn te raadplegen via de website van Syntens.

  • Hoe ziet het medialandschap er in 2025 uit?
  • Zijn onze producten en diensten nog wel van deze tijd?
  • Zijn ze bestand tegen ingrijpende ontwikkelingen als vergrijzing en nieuwe internationale machtsverhoudingen? 
  • Hoe kan media en ICT worden ingezet als smeerolie voor innovatie in andere sectoren?


Na een inleiding over maatschappelijke trends en ontwikkelingen , wordt u tijdens de workshop uitgedaagd in break out sessies te werken aan nieuwe verbindingen tussen u en de andere deelnemers. Grote innovaties komen immers gemakkelijker tot stand in samenwerking wanneer kennis van markt en technologie wordt gebundeld.

Het doel van de workshop is dat iedere deelnemer met concrete ideeën voor productontwikkeling naar huis gaat. En daarbij ook enkele contacten heeft opgedaan voor mogelijke samenwerkingspartners. Wij hopen dat de inspiratie en de nieuwe inzichten die u op doet tijdens deze workshop de basis zijn voor lancering van nieuwe producten of diensten aan het einde van dit jaar.

Laat u inspireren en uitdagen en doe mee met deze hands-on workshop voor innovatie!

Datum: donderdag 26 april
Locatie:
Media Academie, Villa Heideheuvel, Media Park Hilversum.
Tijd:
15.00 – 17u30 (14u30 inloop, borrel na afloop)

Inschrijven
De kosten voor deze workshop zijn € 50 (excl BTW) per deelnemer (annuleren kosteloos tot 24u voor aanvang). Leden van iMMovator kunnen zich direct hieronder inschrijven. Hiervoor dient u wel ingelogd te zijn. Bent u nog niet geregistreerd lid van iMMovator? Registreer u dan eerst, voordat u zichzelf hieronder kan inschrijven.

Heeft u vragen over de workshop, dan kunt u contact opnemen met Erwin Bos via erwin.bos@syntens.nl.

Deze workshop is geannuleerd - inschrijven is niet mogelijk.